Купити квартиру в Дніпрі

Резервні картки для українських клієнтів від Райффайзен Банк

Райффайзен банк випустив альтернативні картки

В Україні Райффайзен Банк убезпечив своїх клієнтів від можливих проблем із зв’язком, які можуть виникнути через вторгнення російських військ

Для українських клієнтів створено резервні віртуальні картки у словацькому банку Tatra Banka. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Відразу скажемо, що Tatra Banka – це не стороння фінустанова для Raiffeisen. Це дочірній банк, який працює у Словаччині, причому дуже успішно.

Резервні картки для українських клієнтів від Райффайзен Банк

Через вторгнення російських військ до України у банківській системі можуть бути технічні збої. Щоб убезпечити від таких форс-мажорних обставин, Райффайзен Банк і зробив для українських клієнтів резервні віртуальні картки в словацькому банку.

Так, при проблемі зв’язку резервна віртуальна карта автоматично активується. По ній можна буде розраховуватись. Після того, як проблему буде вирішено, доступ до української карти повернеться.

Слід зазначити, що зараз в Україні банківська система працює стабільно, без нарікань. Більшість відділень банків відкрито. Проте Райффайзен Банк тимчасово закрив відділення у Києві та Харкові.

Як Monobank планує захистити картки людей похилого віку від шахраїв

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×