Купити квартиру в Дніпрі

3 вагомі причини, чому смартфони потрібно класти екраном вниз на поверхню

3 вагомі причини, чому смартфони потрібно класти екраном вниз на поверхню

Термін служби смартфона можна суттєво продовжити, якщо його класти екраном вниз. Як бонус, сторонні не зможуть побачити, хто вам дзвонить, і що вам пишуть

Навіть таку незначну дію, як покласти телефон на стіл, потрібно робити правильно, адже від цього також залежить, як гаджет працюватиме надалі. Напевно, мало хто замислювався, як правильно це робити, та й у принципі якщо від цього різниця. Відповідь – різниця є.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TELEGRAF.

3 вагомі причини, чому смартфони потрібно класти екраном вниз на поверхню

Є 3 вагомі причини, чому смартфони потрібно класти на поверхню екраном вниз. Зазначимо, що це допоможе зберегти заряд батареї на довше.

Навіщо телефон кладуть екраном униз

1. Багато моделей мобільних телефонів мають модулі камери, що висуваються з корпусу, тому якщо класти гаджет екраном вгору можна пошкодити лінзи.

2. Якщо ви переживаєте, що ви не почуєте вхідний дзвінок через опцію заглушки мелодії, то ви повинні знати, що якщо телефон з самого початку лежить екраном вниз, звук не заглушиться.

3. Якщо гаджет лежатиме екраном вниз, ви зможете суттєво заощадити витрати батареї, адже екран не зайвий раз включатиметься і витрачатиме енергію.

Чому необхідно виймати зарядний пристрій від смартфону з розетки – 3 причини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×