Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти вбили двомісячне немовля, вдаривши по готелю в Золочеві на Харківщині

Окупанти вбили двомісячне немовля, вдаривши по готелю в Золочеві на Харківщині

Окупанти вбили двомісячне немовля, вдаривши по готелю в Золочеві на Харківщині, цієї ночі. Про це НСН повідомляє з посиланням на начальника ГУНП України в Харківській області Володимира Тимошка і начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ударили по готелю в Золочеві

Росіяни вдарили по Золочеву ракетами з С-300.

З-під завалів триповерхового готелю рятувальники вилучили тіло 2-во місячного хлопчика, 04.12.2023 року народження. Три жінки 21, 28 та 39 років з пораненнями різного ступеню тяжкості доставлені в лікарню, в тому числі і мати загиблої дитини, – написав Тимошко

В ОВА підтвердили смертельний  удар.

Тут повідомляють, що близько 02:30 у Золочеві Богодухівського району внаслідок двох ударів окупантів ракетами С-300 зруйновано триповерховий готель. Загинув двохмісячний хлопчик.

Отримали поранення три жінки, госпіталізовані до медичної установи.

Мати загиблого хлопчика у важкому стані. Вона у лікарні. Про це розповіла речниця Харківської ОВА.

Речниця ОВА Олена Шаповал розповіла, що мати загиблого немовляти отримала вибухову травму, зазнала уламкового поранення, поранення голови та стегна.

Пошкоджено сім приватник будинків, 19 об’єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), 2 адмінприміщення, щонайменше 5 цивільних авто.

photo 2024 02 06 08 01 56

photo 2024 02 06 08 01 57

photo 2024 02 06 08 01 58 (2)

photo 2024 02 06 08 01 58

по готелю в Золочеві

Вночі 6 лютого ворог завдав ракетних ударів по центральній частині селища Золочів Богодухівського району, – інформують у ДСНС

В результаті було зруйновано триповерхову будівлю готелю. Під завалами перебували люди. Трьох жінок вдалось врятувати. На жаль загинуло немовля – двомісячний хлопчик.

Також внаслідок удару сталася пожежа у поруч розташованій двоповерховій будівлі. Станом о 06:30 пожежа на площі 230 кв.м. була ліквідована.

Тривають аварійно-рятувальні роботи. Від ДСНС залучено 40 рятувальників та 7 одиниць техніки.

Окупанти вбили двомісячне немовля, вдаривши по готелю в Золочеві на Харківщині

Окупанти вбили двомісячне немовля, вдаривши по готелю в Золочеві на Харківщині

Окупанти вбили двомісячне немовля, вдаривши по готелю в Золочеві на Харківщині

Обстріли Харківщини за минулу добу

Також в ОВА, підбиваючи підсумки важкої доби, повідомляють, що артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне, Нестерне, Комисарове, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та ін.

Авіаударів завдали по Синьківці, Іванівці, Степовій Новоселівці, Берестовому.

  • О 22:00 в с. Глушківка Куп’янського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджена територія фермерського господарства.
  • Після 21:00 окупанти завдали ударів по околицях Кругляківки та Глушківки Куп’янського району. У Глушківці пошкоджено складське приміщення на території ферми.
  • О 20:50 відбувся ворожий обстріл околиць селища Козача Лопань Харківського району. Вид озброєння встановлюється. Інформація про постраждалих не надходила.
  • Українські захисники відбили 8 разів ворожих атак біля Синьківки.
  • Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 19,15 га території, знищили 243  вибухонебезпечних предмета.

Ще новини України: Удар по готелю в центрі Харкова: багато поранених – все, що відомо (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×