Купити квартиру в Дніпрі

В Бердянську ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів (фото, відео)

В Бердянську ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів (фото, відео)

В Бердянську ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів. Про це повідомила очільниця бердянської МВА Вікторія Галіціна. Вона оприлюднила відео з місця події, а також фото колаборантки, передає НСН.

Сьогодні вранці у Бердянську на вулиці Герцена, 117, що в мікрорайоні Коломнія, пролунав вибух. Було підірвано автівку. Як згодом стало відомо, в машині знаходилася Ільїна Олена Валеріївна – місцева колаборантка, одна з найактивніших організаторів псевдовиборів. Пособниця окупантів була членом виборчої комісії “з правом вирішального голосу”.

Кадри наслідків опублікували пропагандистські джерела росії. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

Син ліквідованої колаборантки – Микита Самойленко. На початку окупації активно підтримував росіян, відзначився публічними виступами та став широко відомим. Колишній прибиральник отримав посаду в адміністрації “окупантів”.

В Бердянську ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів (фото, відео)

Напередодні “виборів” та, особливо після вибуху, окупанти збільшуватимуть кількість силовиків. Тому в черговий раз закликаємо бердянців бути обачними і обережними. Уникати великого скупчення людей, представників “виборчих” комісій та самі дільниці. Не виключені провокації з боку окупантів, – попередила Вікторія Галіціна

Ще новини України: Загадковий вибух у Львові 18 лютого – що там сталося (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×