Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти повідомляють про вибухи в Криму вночі 10 листопада – що відомо

Окупанти повідомляють про вибухи в Криму вночі 10 листопада – що відомо
фото ілюстративне

Окупанти повідомляють про вибухи в Криму вночі 10 листопада. Вибухи лунали у тимчасово окупованих кримському селищі Чорноморське та місті Феодосія. Ймовірно, в першому місці йдеться про ураження казарми й катерів загарбників, а в другому – нафтобази.

Про це НСН повідомляє з посиланням на Телеграм-канал «Крымский ветер».

За даними моніторингових каналів, перші вибухи в селищі Євпаторійського району Криму пролунали близько 05:35 у п’ятницю. Прихильники окупантів у місцевих пабліках одразу запанікували, випитуючи: «що й куди прилетіло».

«До речі, про вікна: в когось із моїх сусідів у багатоповерхівці добре так посипалися, судячи зі звуку», писали вони, хоча деякі запевняли, що це російська ППО була «на сторожі».

Telegram-канал «Крымский ветер» зі свідчень підписників оцінив, що в Чорноморському було чотири-п’ять прильотів – ймовірно, по прикордонзаставі. Але згодом там додали, що в селищі прилетіло по казармі російських окупантів.

«І, ймовірно, два катера в морі відмінусували», йдеться в повідомленні.

Зазначається, що місцеві рятувальники почали розбирати завали казарми, а водолази розпочали роботу в морі. У мережі опублікували відео прильоту, який трапився о 05.46.

Також, за даними місцевих пабліків, у Феодосії може бути пошкоджено нафтобазу.

Менш ніж через годину після вибухів міноборони країни-агресора РФ поспішило заявити про «збиття українських» БПЛА, які нібито хотіли атакувати об’єкти окупантів.

Відомство стверджує, що черговими силами ППО два «українські» безпілотники були «перехоплені» над Кримом і ще один «знищено» над російською Тульською областю.

Пізніше в Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили, що в ніч проти 10 листопада ЗСУ уразили два російські десантні катери в селищі Чорноморське, про це пише hromadske.

Більше деталей наразі не повідомляється.

Крим. Приліт по Феодосії

Читайте ще: Вибухи у Скадовську зранку 9 листопада – що відомо про наслідки (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×