Купити квартиру в Дніпрі

У Харкові в ДТП загинуло подружжя волонтерів

У Харкові в ДТП загинуло подружжя волонтерів

У Харкові в ДТП загинуло подружжя волонтерів. Аварія трапилась у неділю, 10 грудня, на об’їзній дорозі сталась смертельна аварія, за участю двох авто.

Внаслідок зіткнення двох авто загинуло дві людини, повідомили у пресслужбі поліції Харківської області, передає НСН.

Зіштовхнулися дві цивільних автівки Skoda та Hyundai. Двоє загинули нghа місці, ще двох ушпиталено з травмами. За допомогою спеціального інструменту надзвичайники провели деблокування тіла загиблої жінки з понівеченої автівки.

Як повідомив помічник начальника Головного управління Нацполіції регіону Вячеслав Марков, загинула родина волонтерів — Артур Виноградов та його дружина Дарина, представники громадської організації «Я врятований».

«Завтра о 7 ранку Артур також планував виїжджати на евакуацію до Куп’янська. Артуру було лише 27 років, а Дарині 23. Вони так ніжно кохали один одного і чекали на дитину. Щиро співчуваю батькам загиблих. Царство Небесне», написав Марков.

З початку вторгнення вони розвозили гуманітарну допомогу та евакуювали сотні людей із найнебезпечніших районів. У момент ДТП вони везли подарунки дітям у селище Руська Лозова під Харковом.

“10 грудня ми дізналися про загибель нашого друга Артура з організації “Я Врятований”, з яким постійно проводили евакуацію сімей з дітьми. Велике йому дякую, за те що навчив нас, та з початку звільнення частини Харківщини брав участь в евакуації”, розповів керівник відділу евакуації “Координаційного гуманітарного центру” Олег Іванов на брифінгу 11 грудня.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху.

У Харкові в ДТП загинуло подружжя волонтерів

Ще новини України: Жахлива ДТП на Харківщині: загинули 6 людей, ще 5 травмовані

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×