Купити квартиру в Дніпрі

Поженились зять і теща – вкрай незвичайна історія з Чернігівщини (фото)

Поженились зять і теща – вкрай незвичайна історія з Чернігівщини (фото)

У Чернігівській області сталася вкрай незвичайна історія – поженились зять і теща. А до цього чоловік відсидів у в’язниці за напад на екс-тещу.

Віктор та Олена Алексієнки одружилися ще 2021 року і тепер вони виховують чотирьох дітей.

Про це пише чернігівське видання “Вісник Ч”, передає НСН.

Зять і теща виховують чотирьох дітей

45-річна Олена є мамою лише 12-річної Каті. Для 8-річного Тимофія, 5-річної Ніки, 11-річного Максима жінка є бабусею. Проте Олена каже, що всі діти називають її мамою.

Раніше старша донька Олени – Євгенія – була одруженою із 48-річним Віктором, проте згодом вони розлучилися і тепер колишня дружина Віктора та донька Олени живе спільно зі старшим сином свого ексчоловіка – Єгором.

Подружжя Олени та Віктора каже, що вони кохають одне одного і їм комфортно.

Зять і теща виховуть 4 дітей

Як Віктор познайомився із Євгенією – донькою Олени

Віктор розповів, що раніше він був одруженим із донькою Олени – Євгенією. Їх тоді познайомила донька чоловіка, яка дружила із його колишньою дружиною. Тоді Віктору було 37 років, а дівчині лише 17.

З Оленою – своєю тещею Віктор був знайомий раніше. Спочатку жінка було проти стосунків своєї доньки зі старшим чоловіком, проте згодом змирилася.

Розрив Євгенії та Віктора закінчився криміналом

У Віктора та Євгенії народилося четверо дітей, згодом пара вирішила розійтись. І тут історія вийшла на новий виток.

“Женя з 2017 року вже жила з моїм старшим сином Єгором. Перед тим у них в Ільмівці помер Ярослав, у три з половиною місяці. Їх перша спільна дитина”, каже Віктор.

Чоловік стверджує, що він намагався помиритися з Євгенією, проте вона переїхала до матері і відкинула його старання. Віктор ж хотів забрати спільних дітей у дружини.

“Вітя приїхав до нас в Лопатин злий, а я їхала назустріч велосипедом. Трохи напідпитку був. Велосипед зупинив. Питаю: “Що ти тут забув?” Він – до мене, бійка виникла”, згадує Олена.

Чоловік тоді порізав свою тещу та підпалив у її дворі солому. За це його засудили до двох років.

Зять перепросив колишню тещу і запросив на побачення до СІЗО

Після того, як чоловік вийшов на волю, він вирішив помиритися зі своєю колишньою дружиною та тещею.

“Через день телефонує: «Як там мої діти? А можна я тобі дзвонитиму? Хочеться почути когось рідного з дому». А я ж йому вже не чужа була. Ну, ради Бога, телефонуй… І так почали зідзвонюватися, розмовляли. Потім: “Приїдь до мене на побачення”. “Як, я ж теща, яка зятя посадила?” “Ну і що”. І я давай до нього щомісяця їздити на побачення”, згадує Олена.

Далі вони намагались забрати з притулку дітей Віктора та онуків Олени. Пара каже, що їх звело спільне горе, а далі виникла симпатія і вони вирішили одружитися. Дітей вони таки забрали і спільно їх виховують.

Своїй колишній дружині та сину Віктор придбав житло, і тепер молоде подружжя живе окремо.

Читайте ще: Вчитель бив учня ногами у всіх на очах у школі на Рівненщині (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×