Купити квартиру в Дніпрі

«Удар по полігону в Селідовому – це російський фейк» – Тарнавський

«Удар по полігону в Селідовому – це російський фейк» - Тарнавський

Інформація, яку розповсюдили у мережі про нібито удар по полігону в Селідовому – це російський фейк. Таку заяву зробив командувач ОСУВ “Таврія” Олександр Тарнавський, передає НСН.

Росіяни запустили фейк про втрати Збройних сил України у місті Селидове на Донеччині. Окупанти почали розповсюджувати у себе в Телеграм-каналах інформацію про втрати України внаслідок результативного удару.

Як зазначив командувач ОСУВ “Таврія” Олександр Тарнавський, ця інформація є фейком.

Таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. Вони лише за добу 12 лютого склали 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5-го до 11 лютого) – 2947 осіб, – пояснив військовий

Водночас він підтвердив, що протягом 13 лютого окупанти здійснили кілька обстрілів Донеччини. Вони вдарили з РСЗВ “Ураган” по селищу Цукурине в Покровському районі.

Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирних двоповерхових житлових будинки по вул. Світла та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає, – повідомив командувач ОСУВ “Таврія”.

Нагадаємо, у понеділок, 12 лютого,  арміяздійснила черговий ракетний удар по м. Селидове на Донеччині. Ракетами С-300 гатили по приватному сектору. Поранення отримали 63-річна бабуся і двоє її онуків.

Ще новини України: Нове командування ЗСУ: що відомо про 11 вищих офіцерів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×