Купити квартиру в Дніпрі

Поліцейська у декретній відпустці допомогла затримати вбивцю – подробиці

Поліцейська

У Львові поліцейська у декретній відпустці допомогла затримати вбивцю. Жінка повідомила колегам, що з її під’їзду вибіг громадянин у крові та кричав, що в його помешканні сталося вбивство, передає НСН.

13 березня патрульна поліція Львова отримали виклик про вбивство в багатоповерхівці на вулиці Довженка. Співробітники патрульної поліції негайно приїхали на місце події та виявили, що інформація підтвердилася. Потім на місце інспектори викликали всі необхідні служби.

Поліцейська у декретній відпустці допомогла затримати вбивцю

Поліцейська

Після цього до екіпажу підійшла патрульна Юлія Каторгіна, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною та живе у тому ж дворі. Вона повідомила, що знає ймовірного зловмисника в обличчя, адже це, напевно, її сусід. Тож може допомогти його затримати.

Разом з екіпажем вони обстежили прилеглі вулиці і невдовзі затримали 36-річного львів’янина. З’ясувалося, що під час побутового конфлікту він завдав 41-річному знайомому чисельні тілесні ушкодження, внаслідок яких громадянин помер.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Джерело

Ще новини України:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×