Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти, намагаючись продертися через кордон на Сумщині, вбили двох цивільних

Окупанти, намагаючись продертися через кордон на Сумщині, вбили двох цивільних

Російські окупанти, намагаючись продертися через кордон на Сумщині, вбили двох цивільних. Про це повідомляє у вівторок 4 липня оперативне командування «Північ», передає НСН.

Росіяни намагалися проникнути на територію України через один з населених пунктів Сумщини. Спроба вдертися через кордон провалилася, проте росіяни відкрили вогонь по мирних мешканцях селища, внаслідок чого двоє людей загинуло, а одна отримала поранення.

За даними ОК «Північ», росіяни, які не змогли потрапити до України, почали стріляти по місцевих з метою залякування. Напад на цивільних стався у понеділок, 3 липня.

Російські війська здійснили черговий терористичний акт щодо місцевого населення Сумської області. 3 липня стало відомо про загибель двох мешканців прикордонного населеного пункту та поранення ще одного внаслідок спроби проникнення ворога на територію нашої держави. Не досягнувши мети, ворог, у своїй звичній манері, відкриває вогонь по цивільному населенню з метою залякування, – повідомили у прес-службі ОК

Розслідування теракту проти мирного населення триває. Скільки саме росіян намагалося потрапити до України та з чого вони відкрили вогонь по цивільних, не уточнюється.

Кордон на Сумщині – небезпечне місце для цивільних

У прес-службі ОК «Північ» закликали мешканців прикордонних територій евакуюватися до більш безпечних місць, аби мінімізувати загрозу для життя та здоров’я.

Нагадаємо, вчора армія рф завдала ударів з безпілотників по центру міста Суми. Внаслідок влучання у багатоповерхівки загинуло троє людей, 21 людина отримала поранення.

Ще новини України: На Сумщині окупанти розстріляли авто з людьми – 6 загиблих

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×