Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти 17 лютого обстріляли Херсон – є загиблий та постраждалі

Окупанти 17 лютого обстріляли Херсон є загиблий та постраждалі

Російські окупант 17 лютого обстріляли Херсон. Внаслідок удару постраждали троє містян, серед них є загиблий

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає НСН.

Як зауважив глава МВА Роман Мрочко, окупанти поцілили по центральній частині міста приблизно о 12 годині дня. Травм, несумісних із життям, зазнав чоловік.

За даними Мрочко, чоловікові було 49 років. Водночас обласна прокуратура вказує, що чоловікові було 39 років. Під час атаки він перебував на вулиці.

Легкі поранення зафіксували у 49-річної жінки. У неї — вибухова травма та поранення ноги. Також до лікарні доставили чоловіка віком 36 років. Медики оцінили його стан як середньої тяжкості. Потерпілим надається необхідна меддопомога.

Окупанти 17 лютого обстріляли Херсон – є загиблий та постраждалі

Окупанти 17 лютого обстріляли Херсон є загиблий та постраждалі

photo 2024 02 17 13 33 22

У місті пошкоджені приватні будинки та вибуховою хвилею вибиті вікна у навчальному закладі.

Слідчі відкрили провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством(ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Ситуація в області

За минулу добу, 16 лютого, противник здійснив 15 обстрілів, випустивши 46 снарядів, із застосуванням артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, танків та безпілотників.

В ОВА зауважили, що російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області. Через російську агресію дві людини зазнали поранень.

Ще новини України: Масована ракетна атака 15 лютого: ворог бив по об’єктах інфраструктури, є постраждалі – все, що відомо (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×