Купити квартиру в Дніпрі

Донеччина у вогні: є загиблий, багато поранених, виникли пожежі (фото)

Донеччина у вогні: є загиблий, багато поранених, виникли пожежі

Багатостраждальна Донеччина у вогні. Росіяни нищать регіон, який вони нібито прийшли «звільняти». Знову є жертви і постраждалі серед цивільного населення, поранено шахтарів, зруйновано житло людей.

Про те, що відбувалося на Донеччині за минулу добу Новини України – НСН розповідають з посиланням на ОВА, ДСНС та Міністерство енергетики

Обстріли громад Донеччини

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 22 квітня надали у Донецькій ОВА.

Покровський район

У Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка і Парасковіївка. В Українську Селидівської громади 1 людина загинула і 4 поранено, пошкоджено 6 двоповерхівок і 11 адмінбудівель. В Селидовому поранено людину, пошкоджені 4 п’ятиповерхівки і адмінбудівля. Ще 1 людина поранена у Прогресі Гродівської громади. У Новогродівці пошкоджено адмінбудівлю.

Краматорський район

У Лиманській громаді обстріляні Ямполівка, Терни і Зарічне. Під вогнем — Костянтинівка та прилеглі села.

Бахмутський район

У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки і 2 нежитлові споруди. У Сіверську пошкоджено будинок.

Постраждали шахтарі

У Міненерго повідомляють, що учора ворог обстріляв одну з шахт на Донеччині. Поранення отримали троє працівників.

Повторний ракетний обстріл підприємства стався вночі. Пошкоджено будівлі.

Донеччина у вогні

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 13 пожеж на території області, 4 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів, – повідомляють у ДСНС

Вчора внаслідок ворожого обстрілу с. Прогрес Покровського району виникли пожежі на території 3 приватних домоволодінь. На місці події працювали рятувальники 52 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння 3 господарчих споруд та сміття на загальній площі 90 кв. м.

Сьогодні вночі ворог завдав удару по місту Селидове Покровського району, внаслідок чого виникла пожежа в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце обстрілу, ліквідували загоряння на площі 30 кв. м.

Сьогодні вдосвіта ворог влучив в одне з підприємств міста Українськ Покровського району, через що виникла пожежа. На місце події прибули рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що відбувається горіння підсобного приміщення на території підприємства. Надзвичайники ліквідували загоряння на площі 8 кв. м.

Також вчора о 15:40 рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини прибули на пожежу житлового будинку у м. Торецьк Бахмутського району. Надзвичайники ліквідували загоряння о 17:00 на площі 80 кв. м.

Фото від рятувальників

Донеччина у вогні: є загиблий, багато поранених, виникли пожежі

Донеччина у вогні

Донеччина у вогні

Донеччина у вогні

Донеччина у вогні

Донеччина у вогні: є загиблий, багато поранених, виникли пожежі

Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 112 людей, у тому числі 13 дітей.

Ще новини України: Окупанти вдарили по центру Слов’янська вранці 15 квітня (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×