Купити квартиру в Дніпрі

1291
1291

«Квартал 95» розгнівав українців номером про чоловіків, чиї дружини після 24 лютого виїхали за кордон (відео)

Квартал 95 розгнівав українців номером про чоловіків

«Квартал 95» розгнівав українців номером про чоловіків, чиї дружини після 24 лютого 2022 року виїхали за кордон. Про це пише cайт «Обозреватель».

У новому випуску «Квартал 95» вирішив пожартувати про родини, які розлучилися через повномасштабну війну: жінка виїхала за кордон заради безпеки, а чоловік залишився в Україні. Але недолугі жарти розлютили користувачів соцмережі Інстаграм.

«Квартал 95» показал глядачам музичний номер, у якому був задіяний український композитор і піаніст Євген Хмара. Музикант акомпанував скандальній акторці. Ірині Гатун. У новорічному випуску вона зганьбилася номером про дівчину «сіськадовська».

А потім потрапила до бази «Миротворець».

znimok ekrana 2024 03 06 o 14 06 59

У новому номері Ірина Гатун грала жінку, яка повернулася з Польщі, де провела півтора роки через повномасштабне вторгнення. Вона співала пісню на мотив «Ой у вишневому саду» з іншим «смішним» текстом.

Весь гумор був побудований на тому, як «голодний» чоловік накинувся на дружину ще в потязі й не міг задовольнитися ні в кафе, ні в таксі дорогою дорогою додому, ні в ліфті.

На першу колію швидкий з Варшави потяг прибував, я ще не вийшла із купе, а він мене вже роздягав. Додому я просилася, а він не чув, бо вже стогнав. Ой, милий мій, ну зупинись, вже наш состав в депо іде, хоча би випусти людей, що їхали зі мной в купе. І квіти подаруй вже ці, що ти весь час тримав в руці. Нас врешті вигнав провідник, пішли поїсти в KFC. У вбиральню я зашла на мить, а він вже там і без трусів. Кричить, у двері не гатіть, бо я терпів, і ви терпіть, співає Гатун

За сюжетом вульгарної пісні, яка  повинна бути смішною, чоловік не давав спокою дружині в таксі, так що «в машині вспотіло скло».

«Квартал 95» розгнівав українців номером про чоловіків, чиї дружини  виїхали за кордон

А коли чоловік нарешті задовольнився і приліг відпочити, позицію “голодної” зайняла жінка:

«Настала черга вже моя»

 

Ще новини України:Рада підтримала новий закон про мобілізацію у першому читанні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×