Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Украине начали превращать мусор в дорожное покрытие[:ua]В Україні почали перетворювати сміття на дорожнє покриття[:]

[:ru]В Украине начали перерабатывать мусор в дорожное покрытие. Первую такую фабрику запустили под Харьковом, сообщает НСН, ссылаясь на МЕТА. Авторы соответствующего проекта отметили, что его реализация приблизила Украину к стандартам Евросоюза в сфере переработки отходов

На Харьковщине начала работать первая в Украине линия, предназначенная для переработки упаковок Tetra Pak. Линию запустили на территории Змиевской бумажной фабрики.

[:ru]В Украине начали превращать мусор в дорожное покрытие[:ua]В Україні почали перетворювати сміття на дорожнє покриття[:]

Превращением мусора в дорожное покрытие занялись на Харьковщине

Авторы проекта отметили, что его реализация приблизила Украину к стандартам Евросоюза в сфере переработки отходов. Линия предназначена для полного цикла переработки всех компонентов в упаковке.

Среди прочего, здесь можно перерабатывать алюминий и полиэтилен. На предприятии установили современное европейское оборудование, которое прошло сертификацию в большинстве развитых стран.

Теперь общая мощность линии, на которой будут перерабатывать картонную упаковку для пищевых продуктов и напитков, увеличилось на четверть. Линя позволяет перерабатывать около 15 тысяч тонн упаковки. Из нее можно изготовить около 4 тысяч тонн полиалюминиевых гранул, которые используют в производстве дорожного покрытия и мебели.

Кстати, недавно “НСН” писал:

“Мусор, закатанный в банки”: рыбные консервы украинских производителей признали опасными для здоровья

В Украине планируют запретить продажу грибов

Единственная в Украине креветкова акваферма на Николаевщине[:ua]В Україні почали переробляти сміття на дорожнє покриття. Першу таку фабрику запустили під Харковом, повідомляє НСН, посилаючись на МЕТА. Автори відповідного проекту наголосили, що його реалізація наблизила Україну до стандартів Євросоюзу у сфері переробки відходів

На Харківщині почала працювати перша в Україні лінія, призначена для переробки упаковок Tetra Pak. Лінію запустили на території Зміївської паперової фабрики.

[:ru]В Украине начали превращать мусор в дорожное покрытие[:ua]В Україні почали перетворювати сміття на дорожнє покриття[:]

Перетворенням сміття на дорожнє покриття зайнялися на Харківщині

Автори проекту наголосили, що його реалізація наблизила Україну до стандартів Євросоюзу у сфері переробки відходів. Лінія призначена для повного циклу переробки всіх компонентів, що є в упаковці.

Серед іншого, тут можна переробляти алюміній та поліетилен. На підприємстві встановили сучасне європейське обладнання, яке пройшло сертифікацію в більшості розвинених країн.

Тепер загальна потужність лінії, на якій перероблятимуть картонну упаковку для харчових продуктів та напоїв, збільшилася на чверть. Ліня дозволяє переробляти близько 15 тисяч тонн упаковки. З неї можна виготовити близько 4 тисяч тонн поліалюмінієвих гранул, які використовують у виробництві дорожнього покриття та меблів.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

“Сміття, закатане в банки”: рибні консерви українських виробників визнали небезпечними для здоров’я

В Україні планують заборонити продаж грибів

Єдина в Україні креветкова акваферма на Миколаївщині[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×