Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Запорожье мужчина изнасиловал 6-летнюю девочку[:ua]У Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку[:]

[:ru]В Запорожье мужчина изнасиловал 6-летнюю девочку, его задержала полиция, сообщает НСН, ссылаясь на Национальную полицию.

Досудебным следствием установлено, что мужчина, действуя умышленно и сознательно, воспользовался беспомощным состоянием 6-летней девочки и совершил действия сексуального характера, которые квалифицируются как изнасилование. Злоумышленник был задержан в порядке ст.208 УПК Украины. Ему сообщено о подозрении в совершении преступления.

2 ноября 2021 в отдел № 4 Запорожского районного управления полиции обратилась женщина 1985 года рождения и сообщила, что около 16:30, по месту ее жительства знакомый мужчина 1986 года рождения касался половых органов ее малолетней дочери.

На месте происшествия сотрудники следственно-оперативной группы собрали необходимую информацию и приняли меры по установлению местонахождения злоумышленника. Потерпевшую 6-летнюю девочку, ученицу 1-го класса, доставили в больницу. Предварительный диагноз изнасилования подтвердился после медицинского обследования.

По данному факту следователем было открыто уголовное производство по признакам преступления, предусмотренного ч.4 ст. 152 «Изнасилование» Уголовного Кодекса Украины. В ходе досудебного расследования было установлено, что фигурант, имея прямой умысел на совершение действий сексуального характера, сознавая характер своего деяния и тот факт, что перед ним маленький ребенок, насильно совершил действия, которые квалифицируются как изнасилование.

Сотрудники полиции разыскали мужчину и задержали в порядке ст.208 Уголовного процессуального Кодекса Украины.

Что грозит подозреваемому?

В настоящее время следователем отдела полиции № 4 Запорожского районного управления ГУНП в Запорожской области полиции по согласованию с окружной прокуратурой, фигуранту сообщено о том, что он подозревается в совершении тяжкого уголовного правонарушения. Сейчас следственные действия продолжаются. Злоумышленнику грозит наказание в виде лишения свободы на срок от десяти до пятнадцати лет.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Обновлено! В Запорожье 12-летняя девочка реанимировала маму, пока ехала скорая

В Харькове мать избила 4-летнего сына – видео транслировалось в Instagram

Стали известны ужасные подробности убийства 6-летней Мирославы Третьяк – девочка была изнасилована дважды

 

 [:ua]У Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку, його затримала поліція, повідомляє НСН, посилаючись на Національну поліцію.

Досудовим слідством встановлено, що чоловік, діючи умисно і свідомо, скористався безпорадним станом 6-річної дівчинки та вчинив дії сексуального характеру, які кваліфікуються як зґвалтування. Зловмисника  було затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

2 листопада 2021 до відділу № 4 Запорізького районного управління поліції звернулася  жінка 1985 року народження і повідомила, що близько 16:30, за місцем її мешкання, знайомий чоловік 1986 року народження торкався статевих органів її малолітньої дочки.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи зібрали необхідну інформацію та вжили заходи по встановленню місцезнаходження зловмисника. Потерпілу 6-річну дівчинку, ученицю 1-го класу  доставили до лікарні. Попередній діагноз зґвалтування підтвердився після медичного обстеження.

За цим фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого у ч.4 ст. 152 «Згвалтування» Кримінального Кодексу України. В ході досудового розслідування було встановлено, що фігурант маючи прямий умисел на вчинення дій сексуального характеру, усвідомлюючи характер свого діяння та той факт, що перед ним малолітня дитина, силоміць здійснив дії, які кваліфікуються як зґвалтування.

Працівники поліції розшукали чоловіка та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Що загрожує підозрюваному?

Наразі слідчим відділу поліції № 4 Запорізького районного управління  ГУНП в Запорізькій області     поліції за погодженням з окружною прокуратурою, фігуранту повідомлено про те, що він підозрюється у скоєнні  тяжкого кримінального правопорушення. Зараз слідчі дії тривають. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Оновлено! У Запоріжжі 12-річна дівчинка реанімувала маму, поки їхала швидка

У Харкові мати побила 4-річного сина – відео транслювалося в Instagram

Стали відомі жахливі подробиці вбивста 6-річної Мирослави Третяк – дівчинка була зґвалтована двічі

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×