Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Нова послуга у програмі “Дія“ – захист грошей українців

У програмі “Дія” зявиться нова корисна послуга, розроблена спільно з Українським бюро кредитних історій

Користувачі отримають доступ до унікальної системи оповіщення. Вона дозволить захистити кошти та уникнути проблем із банками.

У програмі “Дія” незабаром запрацює нова послуга. Вона надсилатиме повідомлення про нові кредити та перевірку кредитної історії. Про це розповіли у пресслужбі порталу “Дія”. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Нова корисна функція дозволить українцям захистити себе від шахраїв і вчасно дізнатися, якщо хтось спробує оформити кредит на їхнє ім’я.

Нова послуга у програмі “Дія“ - захист грошей українців

“Тепер ви миттєво дізнаєтеся про нові кредити на вас і перевірку вашої кредитної історії з метою отримання кредиту”, – зазначила пресслужба порталу “Дія”.

Українцям пояснили, що якщо додаток “Дія” сповістить про оформлення кредитної позики, яку людина не оформляла, то можна одразу ж перейти за посиланням до Українського бюро кредитних історій та скласти скаргу.

Якщо хтось здійснюватиме перевірку кредитної історії для отримання позички, то додаток “Дія” відразу сповістить людину про процес перевірки. У цьому випадку рекомендують зателефонувати до закладу, який запустив перевірку, та скасувати проведення операції.

1000 грн за вакцинацію -ПриватБанк та Ощадбанк дали інструкції щодо отримання грошей

Умови дострокового отримання грошей за економічним паспортом українця

Перелік послуг для витрати “тисячі за вакцинацію” розширять: що додадуть

Як електронні сервіси змінили життя українців у 2021 році

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×