Купити квартиру в Дніпрі

3 продукти, які знижують імунітет і ослаблюють організм

Деякі продукти харчування значною мірою пригнічують роботу імунної системи. В результаті, людина стає беззахисною перед вірусами та бактеріями. Які 3 продукти погано впливають на організм

У раціоні сучасної людини значну частку в раціоні займають продукти та напої, які містять порожні калорії, які порушують злагоджену роботу імунної системи. Після вживання таких продуктів захисні сили організму виходять з ладу, стан імунітету різко погіршується. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

які продукти ослаблюють організм

Заморожені напівфабрикати

Напівфабрикати або готові до вживання продукти, що заморожуються, часто складаються з великої кількості рафінованих вуглеводів, гідрогенізованих жирів, містять консерванти та смакові добавки. Ці речовини збільшують термін придатності продукту і покращують його смак і текстуру, але вони пригнічують вплив на імунітет людини. Ще більше погіршують стан захисних сил організму велику кількість солі та цукру, якими багаті всі напівфабрикати та заморожені готові продукти.

3 продукти, які знижують імунітет і ослаблюють організм

Солодкі газовані напої

Підсолоджувачі та цукрові спирти присутні у всіх видах солодких газованих напоїв. Ударна доза “порожніх” калорій збільшує інсулінорезистентність клітин людського організму і провокує виникнення запальних процесів у тканинах. Регулярне вживання газованих напоїв виснажують імунну систему, яка змушена боротися із постійними мікрозапаленнями. На захист від вірусів та патогенних бактерій сил у імунітету стає дедалі менше.

3 продукти, які знижують імунітет і ослаблюють організм

Спиртні напої

За даними вчених, люди, які регулярно п’ють алкоголь навіть у невеликих дозах, частіше страждають на серйозні вірусні інфекції, ніж ті, хто спиртне не вживає. Крім того, імунна система настільки пригнічується алкоголем, що у людей довго гояться рани, уповільнюється одужання від будь-яких хвороб.

Чим корисні сухофрукти для організму людини

Які продукти шкідливо їсти кожного дня

Названі продукти, які не варто купувати у супермаркеті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×