Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Які продукти шкідливо їсти кожного дня

Які продукти не варто вживати щодня – їжа, яка може вплинути на стан шкіри, фігуру та самопочуття.

М`ясо

М`ясо

Дієтологи не рекомендують їсти червоне м`ясо щодня — на його перетравлення організм витрачає не менше 6-8 годин. Найкраще замінити його рибою хоча б кілька разів на тиждень, а також урізноманітнити меню індичкою, м`ясом кролика або курча.

Молоко

Молоко

Жодна доросла тварина не вживає молоко — це, власне, продукт для дітей. Молоко у багатьох дорослих людей призводить до затримки рідини в організмі, а в результаті, ви худнете повільніше.

Крім того, молоко синтезується організмом на молекули глюкози — тобто це додаткова доза цукру, яке з великою ймовірністю відправляється в жирове депо.

По можливості замінюйте молоко на ряжанку, грецький йогурт або айран.

Вино

Вино

Незважаючи на те, що червоне сухе вино містить антиоксидант ресвератрол, випивати келишок щодня за вечерею — не найкраща ідея.

Алкоголь у будь-якому випадку піднімає тиск, створює навантаження на кровоносну систему та серце, а також розширює судини (дівчата, які страждають від куперозу, будьте особливо уважні!).

Випічка – які продукти не варто вживати щодня

Випічка

Що приховувати, шматок шоколадного торта в обідній час — guilty pleasure для більшості з нас. Однак це задоволення небажано перетворювати на щоденну звичку.

По-перше, в одному шматку торта міститься до 500 ккал. По-друге, вуглеводи створюють потужний стрибок ендорфінів, а потім різке падіння, яке неминуче позначається на настрої. І по-третє, цукор викликає залежність, це незаперечний факт.

Картопля

Картопля

Щоденне вживання картоплі за рахунок достатку крохмалю та вуглеводів призводить до плавного набору ваги. Якщо ви в лавах запеклих фанатів картоплі, то замість пюре, фрі або смаженої, вибирайте найбільш здоровий варіант — запечену в морській солі, травах та міксі перців.

Про це НСН дізнався з повідомлення elle.ua

Як схуднути людям після 40 – 10 способів

Читай новини України у Google News

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×