Купити квартиру в Дніпрі

«Температура битиме рекорди» – прогноз погоди на листопад 2022 року в Україні

«Температура битиме рекорди» – прогноз погоди на листопад 2022 року в Україні

Синоптики озвучили прогноз погоди на листопад 2022 року в Україні. Згідно з оприлюдненою інформації, останній місяць осені буде теплим. Про це пишуть Факти ICTV, передає НСН..

У першу половину листопада в Україні очікується тепла та суха погода, вдень стовпчики термометрів підніматимуться подекуди до +10 +15 градусів, прогнозує начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик.

За його словами, загалом останній місяць осені буде теплішим, ніж зазвичай, на 1,5-2 градуси, хоча можливі перепади температур.

– До 7 листопада буде малохмарна, сонячна погода, і для цієї пори року досить тепла: +10 +15 градусів вдень та +3 +8 вночі, – каже він.

Білик сказав, що у листопаді очікуються перші заморозки та сніг, проте опади будуть нестійкими.

– Принаймні в першій декаді останнього місяця осені снігу не буде, а буде тепло і без опадів, – підсумував метеоролог.

Що кажуть народні синоптики

«Температура битиме рекорди» – прогноз погоди на листопад 2022 року в Україні

Погода у листопаді влаштує українцям температурні гойдалки – від потепління до переходу у більш зрілу осінь, який буде супроводжуватися дощами та мокрим снігом, – прогнозує народний синоптик Володимир Деркач.

За його словами, у першій декаді місяця варто очікувати плавного переходу від ранньої і зрілої осені в пізню.

На початку листопада, як запевняє Володимир Деркач, погода буде комфортною та теплою.

“Приблизно з середини цього періоду прийде похолодання, задощить, інколи з переходом у мокрий сніг. Температура знизиться, особливо вночі. Більш того, це зниження температури займе і початок другої декади”, – продовжив синоптик та попередив, що погода та природа проведуть репетицію холоду і переходу у зиму, натякаючи українцям про суттєве погіршення погодних умов.

У середині листопада, за словами Деркача, очікується ще кілька теплих днів, а суттєве зниження температури повітря буде в останню декаду місяця. Більш того, у деяких регіонах можливі морози.

“Після цього опади посиляться, здебільшого у вигляді снігу чи мокрого снігу, залежно від місця проживання”, – резюмував Деркач, оприлюднюючи прогноз погоди на листопад.

Мобілізація в Україні – кого можуть призвати до армії восени 2022 року

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×