Купити квартиру в Дніпрі

Скільки років потрібно українцю, щоб заробити мільйон євро

Дослідники підрахували, скільки років потрібно українцю, щоб заробити мільйон євро.

Польський сервіс знижок провів дослідження, взявши за основу середній рівень доходу в країнах, передає НСН з посиланням на ukrayina.pl.

Так, українцю знадобиться працювати 230 років 9 місяців, щоб накопичити мільйон євро.

Аналітики також підрахували, що середньостатистичному поляку знадобиться 83 роки для того, аби заробити 1 млн євро. При цьому, усі отримані кошти він повинен відкладати.

При цьому, зазначають фахівці, середня тривалість життя в Польщі на кілька років нижча, тож життя не вистачить, аби заробити свій перший мільйон.

євро

Найшвидше заробити мільйон міг би працівник у Швейцарії. Автори дослідження підрахували, що в цій країні в середньому через 15 років і 3 місяці можна зібрати на свій рахунок суму, еквівалентну мільйону євро.

Друге місце зайняв Сінгапур із середнім показником 18 років і 2 місяці, а Люксембург посів третє із середнім показником 18 років і 6 місяців. Далі – США з показником 21 рік і 3 місяці.

Якщо дивитися на сусідні з Польщею країни, то найшвидше мільйонером міг би стати працівник у Німеччині – через 30 років і 8 місяців, потім мешканець Чехії – через 57 років і 6 місяців. Трохи попереду Польщі, на 39 місці, опинилася Литва із середнім показником 77 років і 4 місяці.

Нижче за Польщу в рейтингу опинилися Словаччина – 86 років і 8 місяців і Білорусь – 177 років.

Найдовший час, за який середня зарплата дозволяла б заробити мільйон євро, зафіксовано в Пакистані, для якого цей показник становив понад 664 роки. Трохи попереду цієї країни був Єгипет – 646 роки, і Уганда – понад 559 років.

Ще новини України і світу: Шахраї привласнили гроші понад 10 тисяч українців – як не стати жертвою обману

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×