Купити квартиру в Дніпрі

Скільки років потрібно українцю, щоб заробити мільйон євро

заробити мільйон

Дослідники підрахували, скільки років потрібно українцю, щоб заробити мільйон євро.

Польський сервіс знижок провів дослідження, взявши за основу середній рівень доходу в країнах, передає НСН з посиланням на ukrayina.pl.

Так, українцю знадобиться працювати 230 років 9 місяців, щоб накопичити мільйон євро.

Аналітики також підрахували, що середньостатистичному поляку знадобиться 83 роки для того, аби заробити 1 млн євро. При цьому, усі отримані кошти він повинен відкладати.

При цьому, зазначають фахівці, середня тривалість життя в Польщі на кілька років нижча, тож життя не вистачить, аби заробити свій перший мільйон.

євро

Найшвидше заробити мільйон міг би працівник у Швейцарії. Автори дослідження підрахували, що в цій країні в середньому через 15 років і 3 місяці можна зібрати на свій рахунок суму, еквівалентну мільйону євро.

Друге місце зайняв Сінгапур із середнім показником 18 років і 2 місяці, а Люксембург посів третє із середнім показником 18 років і 6 місяців. Далі – США з показником 21 рік і 3 місяці.

Якщо дивитися на сусідні з Польщею країни, то найшвидше мільйонером міг би стати працівник у Німеччині – через 30 років і 8 місяців, потім мешканець Чехії – через 57 років і 6 місяців. Трохи попереду Польщі, на 39 місці, опинилася Литва із середнім показником 77 років і 4 місяці.

Нижче за Польщу в рейтингу опинилися Словаччина – 86 років і 8 місяців і Білорусь – 177 років.

Найдовший час, за який середня зарплата дозволяла б заробити мільйон євро, зафіксовано в Пакистані, для якого цей показник становив понад 664 роки. Трохи попереду цієї країни був Єгипет – 646 роки, і Уганда – понад 559 років.

Ще новини України і світу: Шахраї привласнили гроші понад 10 тисяч українців – як не стати жертвою обману

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×