Купити квартиру в Дніпрі

Наступ на Запоріжжя – у Силах оборони розповіли, до чого готується ворог

Наступ на Запоріжжя

У Силах оборони розповіли, чи готує ворог наступ на Запоріжжя і чи має сили окупувати місто.

Днями з’явилася інформація про збільшення активності ворога на Запорізькому напрямку. Зокрема повідомляють, що росіяни через Маріуполь перекидають резерви у Бердянськ та Мелітополь.

Про ситуацію на південному напрямку в ефірі телемарафону розповів речник об’єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку Євгеній Єрін, передає НСН.

За його словами, у цих містах Запорізької області йде постійний рух сил противника.

Так, останнім часом спостерігалося певне прибуття ворожих підрозділів, але разом з тим деякі підрозділи виводилися. Значного посилення на Запорізькому напрямку в цілому не спостерігалося, але у певних ділянках ворог збирає сили, які можна оцінювати як потенційно наступальні, зазначив Євгеній Єрін.

Наступ на Запоріжжя - у Силах оборони розповіли, до чого готується ворог

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку Євгеній Єрін

Водночас він запевнив, що конкретного напрямку чи ділянки для наступу ворог не обрав. Окупанти час від часу змінюють позиції.

Чи може ворог окупувати Запоріжжя

Речник пресцентру Сил оборони таврійського напрямку зауважив, що ворог станом на зараз немає можливості наступати на обласний центр і окупувати Запоріжжя.

Наразі таких намірів і можливостей противника не спостерігається. Разом з тим діють диверсійно-розвідувальні підрозділи, що намагаються перевірити нашу оборону на міцність. Але їхні спроби марні – противник відходить з втратами або знищується, додав Єрін.

Джерело: 24 канал

Окупанти назвали нову дату наступу на Запоріжжі – ЗМІ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×