Купити квартиру в Дніпрі

Хто з українців може отримати 6660, 2500 та 900 гривень під час війни – найактуальніші виплати

Хто з українців може отримати 6660, 2500 та 900 гривень під час війни - найактуальніші виплати

Під час війни українці можуть отримати грошові виплати від держави, благодійних організацій та міжнародних фондів.

НСН з посиланням на Тoday.ua розповідає, які виплати наразі є найбільш актуальними.

Позаду вже майже шість місяців війни, але гроші продовжують виплачувати. Розповімо, хто і як матеріально підтримує українців.

Допомога від Acted

Отримати по 6660 гривень українці можуть від неурядової організації Acted. Розраховувати на допомогу можуть внутрішньо переміщені особи, які проживають на тимчасово окупованих територіях, або у населених пунктах, де ведуться активні бойові дії.

Для подачі заявки необхідно авторизуватись на порталі єДопомога та подати заявку. Розмір грошової допомоги становить 2220 грн на кожного члена сім’ї. Гроші виплачують одразу на всіх переміщених членів сім’ї на період три місяці. Подробиц читайте ТУТ.

Хто з українців може отримати 6660, 2500 та 900 гривень під час війни - найактуальніші виплати

Червоний Хрест

Українці ще продовжують отримувати по 2500 гривень від Червоного Хреста. Організація підтримує внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечені сім’ї, біженців з регіонів Луганської, Донецької, Одеської, Харківської, Миколаївської, Херсонської областей.

Отримати гроші можна як у відділенні ПриватБанку, так само кошти зараховують громадянам на карти Є-підтримка. Кошти перераховуються на ім’я глави сім’ї, який офіційно зареєстрований у базі Мінсоцполітики. Про це читайте ТУТ.

Виплати українцям, які прихистили біженців під час війни

У серпні уряд вирішив виділити 115,6 мільйона гривень на компенсацію комунальних послуг власникам житла, які прихистили у себе переселенців. Допомога буде виплачуватись в рамках програми “Прихисток”. Якщо раніше їм виплачували по 450 гривень за людину, то тепер власники житла отримуватимуть по 900 гривень. Крім того, Мінрегіон планує збільшити розмір цієї компенсації за опалювальний сезон.

ЮНІСЕФ призупиняє виплати українцям. До якого числа треба встигнути подати заявку

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×