Купити квартиру в Дніпрі

Чим небезпечне для України “дипломатичне врегулювання” війни – Подоляк

Подоляк

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, що “дипломатичне врегулювання” небезпечне для України, оскільки це означатиме, що країна повинна здатись і прийняти ультиматуми росії.

Про це він написав у Twitter, передає НСН.

“Будь-яка пропозиція “дипломатичного врегулювання” насправді означає одне: Україна має здатися, прийняти ультиматуми рф, а агресор – уникнути кари. Тобто це лише про тріумф путіна й колапс міжнародного права. Навіщо? Україна вже ефективно контрнаступає, просто продовжуйте допомагати”, пояснив Подоляк.

Спроби мирних переговорів з росією

На початку повномасштабного наступу росії на територію України, агресор запропонував Україні проводити переговори у Білорусі. Для цього там кілька разів збирались українські та російські представники, проте домовитись про щось не вдалось. Згодом було засідання у Стамбулі.

Українські представники зазначають, що росія не налаштована на переговори, а лише постійно виставляє ультиматуми. Неодноразово Анкара заявляла про необхідність перемир’я між росією та Україною. Очільник МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу наголошує, що не йдеться про мир з примушенням України до територіальних поступок.

Володимир Зеленський вважає, що українське суспільство не повернеться до довоєнних відносин із громадянами країни-агресорки росії.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×