Купити квартиру в Дніпрі

Заява про шлюб в Дії: хто найчастіше користується послугою

Заява про шлюб в Дії є однією з популярних у застосунку. За рік нею скористалися майже 20 тисяч українських пар.

Про це пише сайт ICTV, передає НСН

Як показує статистика, українці та українки користуються послугою майже однаково. Але у 53% випадках жінки подають заяву частіше. Минулого року, найактивніше послугою користувалися мешканці Києва, Львівської та Одеської областей.

700x371 63fce04255da5

Вподобання молодят стосовно шлюбної церемонії діляться приблизно порівну. Майже у половині заяв вказаний повний обряд реєстрації, друга половина обирає одруження без урочистостей.

Заява про шлюб в Дії: як її подати

Для цього треба бути зареєстрованим на порталі державних послуг та пройти авторизацію. У розділі «Послуги» обрати пункт «Сімʼя» та натиснути кнопку «Заява про шлюб».

Потім потрібно заповнити онлайн-заяву та обрати деталі церемонії. Після цього необхідно у зручний спосіб сплатити адміністративний збір та закріпити намір е-підписом.

63fcaccae3818768257330

Партнер чи партнерка отримають посилання на заяву електронною поштою і також мають поставити під нею підпис за допомогою КЕП. Вашу заяву ДРАЦС протягом робочого дня опрацьовує заяву та надсилає результат розгляду. Далі потрібно буде тільки прийти на церемонію в обрану дату.

Нагадаємо, скоро у «Дії» запустять послугу одруження онлайн

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×