Купити квартиру в Дніпрі

Загинув командир 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу полковник Віталій Гуляєв

Загинув командир 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу полковник Віталій Гуляєв

Захищаючи Україну загинув командир 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу полковник Віталій Гуляєв. Заслугою Гуляєва є недопущення окупації росіянами усього українського Півдня.

У бойових діях проти російської армії загинув командир 28 ОМБр ЗСУ полковник Віталій Гуляєв. Сумну новину повідомив п’ятий президент Петро Порошенко. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “Espresso TV”.

“Загинув Віталій Гуляєв. Це – добре знайома і дуже близька мені людина. Відчуваю особисту втрату і раптову порожнечу. Востаннє зустрічалися на Півдні буквально пару тижнів тому. Тоді ми привезли хлопцям “гостинці”: пікапи, “старлінки”, генератори. Так, наче це було вчора. Так, неначе й досі бачу і чую його – командира 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу”, зазначив політик.

За словами Порошенка, саме заслугою Гуляєва є недопущення окупації росіянами усього українського Півдня.

“25 лютого 2022-го 28-а ОМБр під командуванням полковника Гуляєва вступила в бій з путіноїдами, які намагалися висадити десант біля Коблевого, щоб далі йти на Миколаїв та Одесу. Окупантам дали по зубах. Плани путіна захопити весь Південь – провалилися”, наголосив Петро Порошенко.

На думку п’ятого президента, в Одесі має з’явитися вулиця полковника Гуляєва.

“Звертаюся до одеситів, міського Голови Одеси, міськради. Підтримайте ініціативу нашої команди перейменувати одну з вулиць Одеси на честь полковника Гуляєва. Його бригада дуже багато зробила для захисту міста. І зробить ще більше…

Віталій готувався до контрнаступу. Маємо продовжити його справу. Ще більше допомагати Збройним Силам. Ще сильніше об’єднувати світ навколо України. Ще потужніше бити ворога, щоб вичистити його з української землі”, підсумував Порошенко.

 

За даними видання “Новинарня”, полковник Гуляєв загинув внаслідок ракетного обстрілу.

Стало відоме ім’я загиблого на Донбасі військового 26 травня (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×