Купити квартиру в Дніпрі

Ціни на продукти в Україні: подешевшав популярний овоч

Ціни на продукти

У весняний період ціни на продукти в Україні залишаться в цілому стабільними, хоча існує можливість невеликого підвищення цін на окремі товари. Про це повідомляє EastFruit, передає НСН.

Ціни на продукти в Україні: подешевшав популярний овоч

Українські фермери почали розпродувати цибулю зі сховищ, внаслідок чого ціна на цю продукцію вперше з початку поточного року почала знижуватися. Зазначається, що виробники намагалися притримати запаси цибулі, очікуючи вищих цін. Проте якість продукції від тривалого зберігання і на тлі теплого лютого почала знижуватися, тому фермери поспішають розпродати запаси, що викликало зниження цін.

Водночас, ті виробники, які мають можливість зберігати цибулю в хороших умовах, не розпродують свої запаси високої якості. Вони чекають на підвищення цін і планують розпочати реалізацію своєї продукції не раніше середини березня.

Слід зазначити, що в аналогічний період минулого року цибуля в Україні надходила у продаж у середньому в 3,6 раза дорожче, ніж зараз. За даними порталу “Мінфін” станом на 27 лютого середня ціна на цибулю у супермаркетах становить 16,87 грн за кілограм. У січні вона була на рівні 17,16 грн. за кілограм.

Ціни на продукти

Раніше ми писали: В Україні зросли ціни на сало та яловичину: яка вартість у магазинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×