Купити квартиру в Дніпрі

Українські військові укріплюють оборонні позиції у Волинській області – Наєв (фото, відео)

Українські військові укріплюють оборонні позиції у Волинській області – Наєв (фото, відео)

Українські військові у Волинській області продовжують облаштовувати оборонні позиції та будувати інженерні перешкоди

Оскільки Волинська область межує з союзною із Росією Білоруссю, командуванню було видане завдання зміцнити оборонні можливості.

Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв, який провів робочу поїздку на Волинський напрямок, передає НСН.

Він зазначив, що командирам було поставлено завдання і через деякий час пройде перевірка їх готовності.

“Визначення чітких завдань на майбутнє – це не лише слова, а й суттєва допомога як від керівників місцевого самоврядування тут, на Волині, так і від військового командування.

Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому. Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку”, – розповів Наєв.

Волинь межує з Білоруссю, і в цьому контексті керівникам було доручено покращити оборонні можливості прикордонної області. Наєв також відмітив, що він вдоволений досягнутими результатами та виконаними завданнями, але ще залишається багато роботи, якою треба зайнятися надалі.

“Це така робота, щоденна, кропітка, але яка має результат – готовність сил до адекватного реагування на ворожі наміри” – повідомив генерал-лейтенант.

Він додав, що на цей момент захисники зайняті облаштуванням оборонних позицій, виконанням будівельних робіт щодо створення інженерних перешкод та проведенням звичайних бойових завдань, таких як навчання та покращення огневих позицій.

Наєв також зазначив, що наразі на цьому напрямку працюють бійці, які повернулися зі східних напрямків, де відбувались щоденні обстріли та постійні ближні вогневі бої. Завдяки набутому там бойовому досвідові, вони можуть покращити оборонні можливості, щоб у разі зростання рівня загрози завадити ворогам проникнути глибше на півночі України.

Українські військові укріплюють оборонні позиції у Волинській області – Наєв (фото, відео)

366259671689775636511825353564316600360272n

366270351689775619845160193893124405511896n 1

Як відомо, раніше генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що північні рубежі України повністю під контролем Збройних сил нашої країни. Українська розвідка проводить ретельний моніторинг бойової готовності армії Білорусі.

Також у ГУР МО України пояснили, що РФ хотіла б втягнути білорусь у війну проти України, але поки що немає ознак, що їй це вдасться зробити найближчим часом. Режим Лукашенка опиниться під загрозою, якщо піде на такий крок.

Ще новини України: Загальна мобілізація – хто з військовозобов’язаних має право на відстрочку з осені 2023 року

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×