Купити квартиру в Дніпрі

Нова ракетна атака на Україну – є влучання на об’єктах енергетичної інфраструктури

внаслідок нової ракетної атаки на Україну є влучання в об'єкти енергетичної інфраструктури

В «Укренерго» зазначили, що триває 14-та ракетна атака на Україну і вже є влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах

Про це повідомили в Укренерго, передає НСН

Унаслідок влучань сталися перебої з електропостачанням у деяких областях. Крім того, вночі окупанти атакували дронами та ракетами електростанції та об’єкти системи передачі.

Для мінімізації можливих наслідків та збереження енергосистему «Укренерго» застосовує аварійні відключення. У ДТЕК о 8:40 повідомили про екстрені відключення у Києві, Київській та Дніпропетровській областях.

Нова ракетна атака на Україну 10 лютого – є влучання в енергетичні об’єкти

Нова ракетна атака на Україну - є влучання на об’єктах енергетичної інфраструктури

Нова атака на Україну

Зранку 10 лютого російські війська запустили ракети по території України. Вибухи чутно на Черкащині, Полтавщині, у Кривому Розі, Харкові та Києві. Влада повідомляє про роботу протиповітряної оборони.

Мер Харкова заявив про влучання в один з об’єктів енергетичної інфраструктури. Можливі перебої зі світлом та іншими комунальними послугами.

У ніч проти 10 лютого окупанти  запустили на територію України групу Shahed. У Повітряних силах заявили, що росія запустила 6 ракет «Калібр» та 7 іранських дронів.

ППО збила 5 «Калібрів» та 5 «шахедів». Також по Харківській і Запорізькій областях запустили до 35 зенітних керованих ракет (С-300), які неможливо знищувати в повітрі засобами ППО.

Окупанти випустили не всі підготовлені ракети — ЗСУ попереджають про можливість нового удару

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×