Купити квартиру в Дніпрі

Мережа АТБ відновлює роботу супермаркетів у столиці та інших гарячих точках: список

АТБ відновлює роботу низки своїх супермаркетів у Києві, Харкові та інших населених пунктах, які сьогодні стали гарячими точками – повний список працюючих магазинів

Користуючись кожним днем затишшя, корпорація відкриває свої магазини, щоби забезпечити доставку продуктів людям поближче до їхніх домівок.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби корпорації АТБ. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Зокрема, у Києві відновили роботу 11 магазинів цієї торгової мережі. Таким чином, на сьогодні у столиці діє 45 торгових точок, що належать до мережі АТБ. Ще 10 супермаркетів реанімувалися на околицях столиці – в Борисполі, Яготині та Софіївській Борщагівці.

Мережа АТБ відновлює роботу супермаркетів

У другій столиці України, Харкові, кількість працюючих супермаркетів АТБ поповнилася 8 магазинами, що відновили торгівлю. Сумарно зараз у місті-герої працює 45 магазинів цієї мережі, як і в Києві.

В умовах воєнного стану магазини мережі АТБ працюють у посиленому режимі, а багато з них, розташовані в безпосередній близькості від місць бойових дій, – ще й за гнучким графіком. Компанія щогодини моніторить ситуацію в усіх населених пунктах, де є її магазини. Коригувати логістику, прокладаючи нові маршрути доставки товарів, та маневрувати графіками роботи доводиться в ручному режимі. Проте фахівці корпорації справляються із цим.

Там, де стає дуже гаряче, магазини тимчасово закривають, щоб не наражати на зайвий ризик їхній персонал і покупців. Але, як тільки ситуація трохи стабілізується, АТБ відразу відкриває свої торгові точки. Компанія усвідомлює соціальну місію, яку зараз покладено і на АТБ, і на інших рітейлерів.

До речі, в АТБ щодня оновлюється інформація про всі працюючі магазини у різних регіонах країни. Знайти її можна за таким посиланням.

Важливе повідомлення від мережі супермаркетів АТБ для українців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×