Купити квартиру в Дніпрі

Важливе повідомлення від мережі супермаркетів АТБ для українців

мережа супермаркетів АТБ зробила важливе повідомлення

Мережа супермаркетів АТБ звернулася до українців з важливим повідомленням – подробиці

Мережа супермаркетів АТБ повідомила українцям, що за період війни забезпечила громадян продуктами харчування та товарами першої необхідності на суму понад 50 мільйонів гривень. Компанія допомагає як мирному населенню, так і медичним закладам, а також людям, що перебувають у центрах для переселенців. Продукти передаються волонтерам, і ті безкоштовно роздають їх тим, хто потребує.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Важливе повідомлення від мережі супермаркетів АТБ для українців

Зокрема, понад 10 тон продуктів мережею АТБ було виділено мирному населенню під час евакуації, ще понад 40 тон медичним закладам та дитячим лікарням, і понад 50 тон волонтерським організаціям та рухам.

Також повідомляється, що для підтримки обороноздатності країни корпорацією АТБ перераховано до держбюджету 100 мільйонів гривень авансового податкового платежу.

Полиці магазинів у деяких регіонах залишаються напівпустими. Зокрема, мешканці Черкащини, Миколаївщини й кількох інших областей розповідають про дефіцит молочки, яєць, а також свіжого м’яса. У регіонах, де безперестанку точаться бої, супермаркети мережі АТБ тимчасово припинили свою роботу через проблеми з логістикою, а також щоб не піддавати небезпеці персонал. Завезти продукти туди неможливо, а тримати магазини відчиненими без товару – немає сенсу.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×