Купити квартиру в Дніпрі

До списку безкоштовних продуктів у прифронтових містах додали ще 10 товарів

До списку безкоштовних продуктів у прифронтових містах додали ще 10 товарів

До продуктів харчування, які держава безкоштовно направляє громадянам у прифронтові міста, додали ще 10 товарів. Такі зміни ухвалив Кабінет міністрів

Це санітарно-гігієнічні товари першої необхідності. Такі зміни ухвалив Кабінет міністрів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву, яку зробив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає
НСН

Як зазначив Шмигаль, уряд уже затвердив порядок видачі та перелік продовольчих товарів першої необхідності, що доставляють людям. Він включає ключові соціальні продукти, зокрема крупи, консерви та інші продукти харчування.

До списку безкоштовних продуктів у прифронтових містах додали ще 10 товарів

“Укрзалізниця закуповує продукти та у співпраці з Гуманітарним штабом розвозить їх по регіонах. Вже працює програма безкоштовного забезпечення продуктами харчування жителів населених пунктів, що перебувають в зоні бойових дій”, – додав він.

Кабінет міністрів ухвалив постанову щодо забезпечення населення продовольчими товарами тривалого зберігання в умовах воєнного стану. В регіонах, на території яких тривають активні бойові дії, забезпечення продовольчими товарами здійснюється безоплатно.

Постановою затверджено порядок безоплатної видачі населенню продовольчих товарів та перелік продуктів. Під час видачі товарів населенню допустиме відхилення ± 20%.

Крім того, уряд постановив закупити 10 млн пакетів пластикових з ручками місткістю до 12 кілограмів та 3 млн пакетів місткістю до 3 кілограмів.

10 млн українців отримають продукти безкоштовно: список регіонів і вміст продуктового кошика

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×