Купити квартиру в Дніпрі

Для деяких категорій українців планують запровадити безкоштовний медогляд – що відомо

Для деяких категорій українців планують запровадити безкоштовний медогляд – що відомо

В Україні для кількох категорій осіб запроваджується безкоштовний профілактичний медогляд

Кабінет Міністрів України погодив розроблені фахівцями Міністерства у справах ветеранів зміни до чинного закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо медичних оглядів.

Про це  повідомила пресслужба Міністерства у справах ветеранів України, інформує НСН

Для деяких категорій українців запровадять безкоштовний медогляд

Для деяких категорій українців запровадять безкоштовний медогляд – що відомо

Так, запроваджуються безоплатні профілактичні медичні огляди не рідше ніж один раз на рік для ветеранів війни, членів родин загиблих (померлих) ветеранів, родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Як пояснили фахівці Мінветеранів, у співпраці з МОЗ Міністерство активно працює над удосконаленням надання сучасних та якісних медичних послуг ветеранам і їхнім рідним.

«Впровадження безоплатних профілактичних медичних оглядів дозволить покращити ефективність заходів із профілактики захворювань серед ветеранів, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць, виявлення на ранніх стадіях проблем зі здоров’ям та своєчасного надання медичної допомоги. Погоджений Урядом проєкт закону буде спрямований на розгляд до профільного парламентського комітету та подальшого ухвалення Верховною Радою України», – йдеться в повідомленні.

Джерело

Новини України:

Ветерани війни можуть отримати допомогу по 16 тисяч гривень — кому дадуть і куди звертатись

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×