Купити квартиру в Дніпрі

Дефіцит продуктів у супермаркетах АТБ та Сільпо: що зникло з полиць

у супермаркетах відчувається дефіцит продуктів

Супермаркети АТБ та Сільпо в Україні продовжують працювати, але у регіони, де відбуваються активні бойові дії, завозити продукти стає дедалі складніше. Відчувається дефіцит продуктів. Що зникло з полиць магазинів

Торгові мережі АТБ та Сільпо попередили своїх клієнтів про можливі перебої з поставками деяких продуктів, зокрема, у південні та східні області. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Проблеми з логістикою неминучі, адже водіям фур доводиться працювати в екстренних умовах. Через це полиці деяких магазинів залишаються напівпустими. Иешканці Черкащини, Миколаївщини й кількох інших областей розповідають про дефіцит молочки, яєць, а також свіжого м’яса.

в супермаркетах відчувається дефіцит продуктів

У регіонах, де безперестанку точаться бої, люди часом не можуть придбати навіть хліба, не кажучи вже про крупи, олію та інші товари першої необхідності.

У найбільш небезпечних містах, наприклад у Чернігові, Сумах, Херсоні, Маріуполі й частково у Києві, чимало супермаркетів просто закрилися.

Керівництво супермаркетів “Сільпо”, АТБ та “Фора” прокоментували, що змушувати персонал магазинів працювати під обстрілами вони не можуть, тому у деяких містах магазині закрилися.

По можливості, продукти будуть доставлятися всюди. Розглядається навіть варіант підвозу продуктів до околиць міста, звідки вантаж будуть забирати місцеві волонтери та представники ТРО. Також постачальники планують перерозподілити товари між складами таким чином, щоб кожен регіон вчасно отримував усі види продукції та не відчував дефіциту певних груп товарів.

Обмеження на продаж деяких продуктів в АТБ — кого стосуватиметься

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×