Купити квартиру в Дніпрі

Обмеження на продаж деяких продуктів в АТБ — кого стосуватиметься

в АТБ вводять обмеження на деякі види продуктів

Торгова мережа АТБ вводить обмеження на продаж соціальної групи товарів одному покупцю. Обмеження в АТБ діятимуть з 28 лютого

Таке рішення компанія ухвалила для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв’язку з воєнним станом. Про це повідомляє пресслужба компанії. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Сьогодні.

Обмеження вводять з 28 лютого на продаж таких продуктів:

  • хліб;
  • батони;
  • крупи;
  • цукор;
  • сіль;
  • макаронні вироби;
  • олія.

Вищезгадані продукти відпускатимуться в кількості не більше 2 одиниць в одні руки.

В АТБ вводять обмеження на деякі продукти

Як працюють супермаркети мережі в сучасних реаліях?

На сьогодні супермаркети АТБ працюють у посиленому режимі та вирішують проблеми безперебійного постачання товарів. Магазини, які знаходяться у зоні безпосередніх бойових дій, закриваються але при стабілізації ситуації вони продовжують свою роботу.

“Основні зусилля компанії на сьогодні спрямовані на виконання своєї головної місії — забезпечення населення продуктами харчування і товарами першої необхідності”, — говорять у компанії.

Графік роботи популярних мереж

Мережа магазинів АТБ відкривається у всіх містах о 8:00. А закриття відбувається за годину до кінця роботи громадського транспорту у конкретному місті.

У магазинів “Сільпо” графік роботи відрізняється. У містах, де ситуація спокійніша, – він довший, а в населених пунктах із напруженою ситуацією він залежить від комендантської години. З графіком роботи конкретного магазину можна ознайомитись на сайті компанії.

Мережа магазинів “NOVUS” не дає графіка роботи і лише вказує список магазинів, які працюють, станом на 10 ранку кожного нового дня. З ним можна ознайомитись на сайті компанії.

На скільки часу залишилось продуктів у мережі АТБ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×