Купити квартиру в Дніпрі

Чи може РФ відкрити новий фронт з боку Придністров’я – ОК «Південь»

Чи може РФ відкрити новий фронт з боку Придністров'я – ОК «Південь»

Керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування Південь Наталія Гуменюк пояснила, чи може РФ відкрити новий фронт з боку Придністров’я

В ефірі телемарафону вона також розповіла, що зараз відбувається на кордоні України та Придністров’я. Про це повідомляє НСН

«Тут, знаєте, знову включається реагування з народної лірики: гучніше за всіх “тримай злодія” кричить сам злодій», — зазначила Гуменюк.

Чи може РФ відкрити новий фронт з боку Придністров’я

Чи може РФ відкрити новий фронт з боку Придністров'я – ОК «Південь»

За її словами, росіяни намагаються звинуватити Україну в тому, що вона нібито готує напад на Придністров’я та туди своїх військ.

«Повірте, нам є куди просувати свої війська і у нас багато бойової роботи», – наголосила Гуменюк.

Вона додала, що кордони України поблизу Придністров’я міцно укріплені, це сталося ще до початку повномасштабного вторгнення.

«Ми усвідомлювали, що наявність там військового контингенту може передбачати певну загрозу, а те, що відбувається зараз – проста шкільна географія – говорить про те, що на посилення їм чекати ні звідки і будь-яка операція: повітряний десант або наводний, як вони розповідають, для них просто нереальна. Наявність наших сил угруповань і потужностей, які вздовж кордону з Придністров’ям, абсолютно адекватна тій загрозі, яка гіпотетично ймовірна з того напрямку – у випадку абсолютної відчайдушності», – сказала Гуменюк.

Міністерство оборони Молдови відкинуло звинувачення Росії у нібито підготовці України до нападу на Придністров’я і заявило, що «відстежує всі події, дії та зміни в регіоні та на території, яку контролює режим у Тирасполі».

Новини України:

«Отримання повістки не означає негайного відправлення на фронт» — подробиці від ОК «Південь»

Працівники військкоматів вручатимуть повістки під відеозапис — що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×