Купити квартиру в Дніпрі

Атака по Україні 11 серпня “Кинжалами”: загинула дитина – все, що відомо про наслідки

Атака по Україні 11 серпня

Росіянами була здійснена атака по Україні 11 серпня “Кинжалами”. Падіння уламків було зафіксовано у Києві. А на Прикарпатті від влучання ракети загинула дитина. Розповідаємо все, що відомо станом на зараз. Матеріал оновлюється.

Інформація від Повітряних СИЛ

Сьогодні, близько 10.00 противник здійснив пуски 4-х аеробалістичних ракет Х-47 «Кинджал» з чотирьох літаків МіГ-31К. Пуски здійснювались з повітряного простору Тульської та Липецької областей рф.

Ракети заходили в повітряний простір України з північного напрямку, прямуючи на південний-захід у район аеродрому Коломия Івано-Франківської області.

Одну ракету Х-47 вдалося знищити в межах Київської області. Решта вдарили неподалік аеродрому. Уражено об’єкти цивільної інфраструктури, є влучання однієї з ракет у житловий сектор.

За даними Івано-Франківської ОВА внаслідок ракетного удару російських терористів загинула дитина, є травмовані.

Вкотре закликаємо громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги! Бережіть себе та своїх рідних! – закликають у Повітряних Силах

атака 11 серпня

Атака по Україні 11 серпня – ситуація в регіонах

Івано-Франківщина

Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Сталося влучання по цивільному об’єкту. Про це повідомляють в ОВА, передає НСН.

Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані було доставлено до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося.

Вкотре закликаю не ігнорувати сигнали «повітряних тривог». Де б ви не проживали, подбайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних! – сказала очільниця ОВА Світлана Онищук

У прокуратурі розповіли деталі та показали наслідки ракетного удару окупантів по Прикарпаттю 11 серпня.

Атака аеробалістичними ракетами відбулась близько 10 ранку.

Зокрема, ракета «Кинджал» влучила в приватний будинок в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми. Загинув 8-річний хлопчик.

Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано споруду.

Атака по Україні 11 серпня

Атака по Україні 11 серпня

Атака по Україні 11 серпня

Київщина

Атака по Україні 11 серпня Кинжалами – що відомо

У КМВА розповіли про наслідки обстрілу 11 серпня.

Усі ворожі цілі було збито. Про це повідомив речник КМВА Михайло Шаманов.

“Київ був атакований аеробалістичними ракетами типу “Кинжал”. Маємо подякувати нашим силам протиповітряної оборони за збиття ракет. Всю інформацію щодо кількості згодом нададуть Повітряні сили”, – розповів Шаманов.

Під час останньої повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків у Дніпровському та Оболонському районах.

В Оболонському районі міста уламки впали на територію дитячої лікарні. Пошкоджень, загорання та потерпілих немає. Також уламки були зафіксовані в одному з житлових масивів району. Екстрені служби обстежили ситуацію. Загорання ліквідовано.

Інформації про потерпілих та травмованих немає.

Ще новини України: Нічна повітряна атака на Україну 10 серпня: ворог повністю зруйнував нафтобазу – все, що відомо (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×