Купити квартиру в Дніпрі

Вбиті у Німеччині українці були військовими – їх зарізав росіянин,«Z-патріот»

Вбиті у Німеччині українці були військовослужбовцями, які проходили реабілітацію у місцевій клініці. Після важких поранень вони не могли захищатися.

Про це повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко. Також подробиці жахливого вбивства оприлюднив журналіст Андрій Цаплієнко, передають Новини України – НСН.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, подвійне вбивство сталося 27 квітня у другій половині дня у німецькому містечку Мурнау (земля Баварія). Росіянин убив двох українських громадян на території місцевого торгівельного центру.

Повідомлялося, що від тяжких травм 36-річний чоловік помер на місці, ще один 23-річний українець помер у лікарні того ж вечора, хоча й було вжито екстрених реанімаційних заходів.

Вбиті у Німеччині українці були військовими – їх зарізав росіянин,«Z-патріот»

У ході розшуку того ж вечора неподалік місця злочину було затримано 57-річного підозрюваного, який виявився громадянином РФ. Триває слідство.

Вбиті у Німеччині українці були військовими

За даними Гончаренка, обидва вбитих українця були військовослужбовцями, які проходили лікування у Німеччині.

А за словами українського військового журналіста Андрія Цаплієнка, нападником був місцевий Z-патріот, який відкрито підтримував російську агресію та демонстративно носив відповідну символіку.

Також Цаплієнко повідомив, що українські військові мали серйозні поранення кінцівок, тому вони не змогли дати відсіч російському фашисту.

Ще новини України і світу: «Чому б вам не переїхати на захід України?» – у Німеччині почалися проблеми з прийомом біженців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×