Купити квартиру в Дніпрі

Росіяни випадково визнали свої втрати у війні – про які цифри йдеться

втрати у війні

В росії на офіційному рівні визнали свої втрати у війні. Там випадково підтвердили данні Генерального штабу України про загиблих окупантів на нашій землі.

Міністерство фінансів окупанта звернулося до уряду, в якому говорить про відсутність грошей на виплату гробових і зазначає, що їм не вистачає більше як 300 мільярдів рублів, повідомляє ТСН, передає НСН.

Увесь цей час пропагандисти як можуть переконують усіх, що загарбницьку війну росія веде без втрат і з суттєвими перевагами. Водночас місцеві російські чиновники, яким не до виступів на федеральних телеканалах, рахують гроші. І до міністерства фінансів рф надсилають на перший погляд звичайний лист до російського уряду – звірка виплат із російського бюджету так званих гробових. Це компенсації родинам вбитих окупантів на які ті потім купують собі лади.

В перехопленому документі йдеться, що станом на 26 серпня сума компенсацій складає 361 мільярд рублів. Така сума взята не з голови, чиновники керуються указом Путіна, яким встановлена сума компенсації загиблим 7 мільйона рублів за тіло. І далі лише математика – 361 мільярд рублів ділимо на суму компенсації і виходить більш ніж 48 тисяч виплат.

Тобто одним листом чиновники російського уряду підтвердили данні українського Генерального штабу.

Такий документ чиновники направили не випадково. На цей рік закладені в бюджет росії «гробові» вже закінчилися. І зараз уряд потребує додаткових 271 мільярд рублів.

Та на цьому фактична явка з повинною не обмежується. Чиновники вже ведуть розрахунки виплат гробових і наступного року, на це планується виділити попередньо 700 мільярдів рублів. А це означає, що російський уряд очікує показники смертності своїх солдатів наступного року з позначкою до ста тисяч людей.

Важливо відзначити, що розрахунок стосується виключно служителів міністерства оборони росії, яких не охоплює данні про військових росгвардії, агентів фсб, найманців угрупування «вагнера», а також примусово мобілізованих із тимчасово окупований територій.

Окупаційний провал своєрідно підтверджує і російське міноборони. Там знову міняють начальників. Західне угруповання військ доручили керувати генералу олександру лапіну. Після втечі російських окупантів із Києва, Чернігова та Сум цей генерал роздавав медалі солдатам. Серед нагороджених  встановили сина цього генерала Дениса Лапіна.

Одним листом кремль фактично підтвердив та підписався під щоденним зведенням українського Генерального штабу про чисельність загиблих російських солдатів в Україні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×