Купити квартиру в Дніпрі

«Мы – изгои»: в росії учні здали свою вчительку за правду – тепер їй світить 10 років

«Мы – изгои»: в росії учні здали свою вчительку за правду - тепер їй світить 10 років

В росії учні здали свою вчительку прокуратурі після того, як вона спробувала пояснити їм, що рф поводить себе, м’яко кажучи, не цивілізовано, нападаючи на суверенну державу. Учні записали розмову на диктофон і передали правоохоронцям. Тепер жінці «світить» 10 років позбавлення волі.

Аудіо виклав у мережу російський Телеграм-канал База, передає НСН. На ньому уривок розмови вчительки Ірини Ген із учнями.

База пише, що усю розмову вона «зі зрозумілих причин викласти не може».

Педагог дуже емоційно пояснила восьмикласницям із училища олімпійського резерву Пензи, чому зірвалася їхня поїздка за кордон. Заодно дівчата дізналися багато нового про сепаратизм, кримське питання, малазійський «Боїнг» і «день перемоги над пологовим будинком» у Маріуполі.

У ході розмови Ірина Ген заявила школяркам, що вони загалом нічого не знають про ситуацію, тому що для цього потрібно вивчати багато джерел. І додала, що їй за її погляди «світить» 15 років.

Проте дівчатка з покоління Z, здається, з опозиційними поглядами викладачки не погодилися, тож аудіо розмови потрапило до правоохоронців. Жінка все ж таки помилилася — їй світить не 15, а 10 років позбавлення волі, – резюмує База.

Аудіозапис розмови, через яку в росії учні здали свою вчительку прокуратурі

Війни Росії та їхні наслідки – військові конфлікти РФ за останні 30 років

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×