Купити квартиру в Дніпрі

У росії планують зміну влади: кого готують на місце путіна

у росії планують зміну влади

У росії планують зміну влади. Стало відомо, кого готують на місце путіна. Зміна влади може пройти через “раптову” смерть путіна

Російські політики та спецслужби можуть готувати повалення кривавого диктатора володимира путіна. Є інформація, що на його місце готують начальника Федеральної служби безпеки (ФСБ) Олександра Бортникова.

Такі дані повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки України у неділю, 20 березня. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TELEGRAF

Причиною зміни влади цілком може стати “раптова” загибель російського лідера — через отруєння, нещасний випадок або навіть несподівану хворобу, яку той “підхопить”.

У росії планують зміну влади: кого готують на місце путіна

Настрої щодо усунення путіна починають формуватися у бізнесовій та політичній еліті російської федерації через різноманітний санкційний тиск із боку Заходу.

Варіант заміни путіна Олександром Бортниковим, який очолює зараз ФСБ, може розглядатися з кількох причин.

По-перше, саме цей чиновник зараз перебуває у списку тих, ким владимир путін незадоволений через провал атаки на Україну. За наявними розвідданими, якраз Бортников відповідав за аналіз загальних настроїв українського населення, проте зустрічати окупантів із квітами не вийшов ніхто.

По-друге, багатьом провладним людям не подобається великий вплив на маси лідера Чечні Рамзана Кадирова. Щоб він не спробував прийти до влади в Росії після смерті путіна, його можуть спробувати відтіснити від “годівниці” раніше.

Радник Путіна пішов у відставку через «зміну курсу по Україні»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×