Купити квартиру в Дніпрі

Список вакансій та особливості роботи в Німеччині для переселенців

работа в Германии для беженцев

Переселенці з України, які втекли від війни до Німеччини, можуть легально працювати та отримувати заробітну плату. Для того необхідно врахувати низку нюансів та вивчити список вакансій, що пропонуються в Німеччині для українців

Щоб отримати можливість офіційно працювати в Німеччині, українським переселенцям необхідно оформити тимчасовий захист. Для цього слід відвідати відділ реєстрації іноземних громадян, де до документації автоматично вноситься запис про те, що переселенець має право на офіційне працевлаштування та отримання за свою працю грошової винагороди.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Список вакансій та особливості роботи в Німеччині для переселенців

Відповідний дозвіл одержують усі іноземні громадяни, які отримують тимчасовий захист на території Німеччини. Навіть якщо на момент відвідування відділу реєстрації іноземних громадян людина не має конкретної роботи.

Крім того, українським переселенцям у Німеччині рекомендується відвідати місцеве агентство з працевлаштування та отримати консультацію щодо пошуку відповідних вакансій, а також оформити отримання допомоги з працевлаштування.

На сайті Федерального агентства зайнятості Німеччини щомісяця з’являється близько 800 тисяч нових вакансій, які відкривають роботодавці у різних землях держави.

Українці отримають фінансову допомогу за прихист переселенців

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×