Купити квартиру в Дніпрі

ВІДЕО БОЮ: 4 воїни зупинили штурмову колону ворога біля Роботиного на Запоріжжі

4 воїни зупинили штурмову колону ворога біля Роботиного на Запоріжжі

4 воїни зупинили штурмову колону ворога біля Роботиного на Запоріжжі. Про справжній героїзм українських Захисників розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко і показав відео бою, передає НСН.

4 воїни бригади «Спартан» Гвардії Наступу зупинили штурмову колону біля Роботиного на Запоріжжі, – пише Клименко

Міністр розповів, що бійці вступили у бій проти трьох БТР-ів з піхотою на броні. Перший бронетранспортер підірвався на заготовленій міні, другий гвардійці підбили з РПГ. Третій встиг висадити піхоту, зав’язався стрілецький бій. Попри отримані поранення хлопці не відступили і вийшли з бою переможцями, отримали необхідну медичну допомогу. Вогнева підтримка бригади добила залишки окупантів.

У “Спартан” прокоментували бій. Тут кажуть, що на Запорізькому напрямку ворог щодня намагається проломити оборону. Суміжні бойові підрозділи об’єднаними силами знищують окупанта.

Декілька днів тому ворог намагався вчергове провести наступальні дії на позиції українських бійців. Аеророзвідкою 3 бригади оперативного призначення «Спартан» було помічено БТР-82 зсрф, суміжному підрозділу відразу сповістили про наближення броньованої техніки до їх позицій. Бійці 118-ї окремої механізованої бригади влучають у ворожу бронетехніку з гранатомету РПГ-7. Нацгвардійці бригади «Спартан» добивають ворожу техніку скидами з дронів, наступ відбили, залишки окупанта тікають, – йдеться у повідомленні

4 воїни зупинили штурмову колону ворога біля Роботиного на Запоріжжі: відео бою

Ще новини України: Пив з калюж, відрізав палець ножицями і нищив окупантів: український боєць сам 46 днів воював в тилу ворога

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×