Купити квартиру в Дніпрі

Возили хліб та воду: росіяни вбили двох волонтерів у Херсоні під час роздачі гуманітарної допомоги

Возили хліб та воду: росіяни вбили двох волонтерів у Херсоні під час роздачі гуманітарної допомоги

Про це має знати весь світ. Росіяни вбили двох волонтерів у Херсоні під час роздачі гуманітарної допомоги. Вони прицільно обстріляли пункт видачі води.

Про трагедію повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передають «Новини України – НСН».

Одразу двох волонтерів втратив благодійний фонд “Маві Хіляль Україна”. Одразу на двох друзів збідніла Херсонська громада. Вночі у лікарні помер ще один із поранених учора у Дніпровському районі чоловіків — Владислав Завтур. Йому був 61 рік, – написав Мрочко сьогодні, 15 серпня

Росіяни вбили двох волонтерів у Херсоні

росіяни вбили двох волонтерів у Херсоні

Мрочко зазначив, що ці люди протягом тривалого часу возили з Миколаєва до Херсона безкоштовні хліб і питну воду. Розпочали програму із забезпечення скрапленим газом жителів Антонівського старостинського округу.

Учора, коли вони розливали безкоштовну воду херсонцям, російські терористи атакували з дрона. Водій Андрій Студинський загинув на місці. Владислав Завтур помер за кілька годин.

Ворог робить усе, щоб гуманітарна ситуація в нашій громаді тільки погіршувалась і нам відмовились допомагати через постійну небезпеку. Але рашисти вчергове прорахувались. Ми дякуємо усім, хто ризикуючи власним життя, продовжує підтримувати незламних херсонців. Херсон пам’ятає кожного і кожну…Життя триває заради Перемоги, – написав Роман Мрочко

Нагадаємо: На Херсонщині 17 поранених і загибла, оголошено евакуацію з берега Дніпра – ситуація погіршилася

А також: Окупанти вбили медиків-волонтерів на Харківщині, поціливши дроном у їх авто

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×