Купити квартиру в Дніпрі

372
372

Як зарядити телефон при відключенні світла: 5 корисних лайфхаків

зарядити телефон при відключенні світла

Під час відключеннях електроенергії дуже важливо залишатися на зв’язку. Meta розповідає про п’ять способів, як підзарядити телефон навіть в умовах відключення світла. Передає НСН.

Як зарядити телефон при відключенні світла

Ноутбук

Якщо у вас є ноутбук, це відмінний засіб для підзарядки телефону від нього. Звісно, якщо сам ноут заряджений. Просто підключіть USB-кабель і заряджайте телефон. Варто врахувати, що під час заряджання пристрою сам ноутбук буде швидко розряджатися.

зарядити телефон при відключенні світла

Генератор

Минулу зиму багато людей пройшли зі світлом завдяки генераторам. Щоправда, такий девайс підходить лише тим, хто живе у приватному секторі. За допомогою генератора можна заряджати не тільки телефон, а й інші прилади в будинку.

Автомобіль

Майже в кожному сучасному автомобілі можна заряджати телефон, павербанк або інші пристрої. Головне запастися потрібними перехідниками та кабелями. Якщо у вас немає машини, попросіть у сусідів, друзів чи родичів зарядити свій телефон у їхньому авто.

зарядити телефон при відключенні світла

Колонка

Мало хто знає, але портативна колонка може виступати як павербанк — від неї теж можна заряджати телефон, якщо вона сама заряджена. Можливо, вам не вдасться повністю зарядити смартфон, але на екстрений дзвінок чи вихід в інтернет вистачить.

Джерело безперебійного живлення

ДБЖ або портативна зарядна станція — теж чудовий гаджет на час тривалих відключень світла в будинку. За допомогою цього пристрою можна заряджати телефон, ноутбук і інші девайси.

Раніше ми писали: Як зекономити заряд на ноутбуці під час блекауту: 5 лайфхаків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×