Купити квартиру в Дніпрі

197
197

Треш-вісті з боліт 29 серпня: хотів політати на «Ниві», атака на аеродром у Пскові, впав вертоліт ФСБ (відео)

Треш-вісті з боліт 29 серпня: хотів політати на «Ниві», атака на аеропорт у Пскові, впав вертоліт ФСБ, (відео)

Треш-вісті з боліт 29 серпня просто вражають своєю кількістю і різноманіттям. Таке враження, що Московія вирішила позмагатися сама із собою. Тут щодня веселіше. Божа кара продовжує падати на голови болотян у вигляді вогню, води і безпілотників. Ну, а самі вони теж просто вискакують із штанів, аби зробити свою реальність ще більш «цікавою». Журналісти НСН знову підготували підбірку для нашої постійної рубрики.

Треш-вісті з боліт 29 серпня

Таємно закопали Пригожина

Терориста-вагнерівця Євгена Пригожина закопали на Порохівському цвинтарі у Санкт-Петербурзі.

«Прощання відбулося у закритому форматі. Бажаючі попрощатися можуть відвідати Порохівський цвинтар», – повідомила прес-служба ватажка ПВК

Інформація про прощання з Пригожиним до останнього залишалася засекреченою — на різних кладовищах міста помічали ознаки підготовки до похорону.

Крім родичів, на кладовищі були присутні лише найближчі друзі Пригожина. Таку секретність пояснили нібито бажанням родичів, а там хто його знає.

пригожин

Сьогодні ж на Північному цвинтарі попрощалися з іншим терористом – Валерієм Чекаловим, який очолював пов’язані з Пригожиним компанії та також згорів у літаку разом із компанією.

Ще один терорист поки що просто сидить

Суд визнав законним арешт терориста Стрєлкова у справі про заклики до екстремізму.

Впав і розбився гелікоптер з ФСБ-шниками

У Челябінській області розбився гелікоптер Мі-8. У ньому було три особи – усі загинули. Гелікоптер належав ФСБ.

Атаки продовжуються

Атаки різних регіонів на болотах продовжується. Сьогодні танцювала під вибухи і підспівувала сирені Брянщина. А саме селище Климове.

Спочатку повідомили про загиблу дитину і ще п’ять осіб. Але потім з’ясувалося, що дівчинка жива, а загиблих двоє. Тут можна було б і поспівчувати, але ж… В Україні щодня гинуть люди, а «прастиє расіянє» спонсорують війну своїми податками і радіють смертям українців.

Крім цього обстрілу на Брянщині був ще один. А також повідомляють про атаку безпілотників у Тульській області.

І от вже під саму “завісу” цього прекрасного дня повідомили про жирну “бавовну” у Пскові.

За попередніми даними, була атакована територія аеродрому. За словами окупантів, прилетіло близько 20 дронів, і нібито постраждали чотири літаки Іл-76. Інформація уточнюється. Більше даних буде пізніше.

А поки що момент прильоту і потужна пожежа на відео.

 

 

І гарна фоточка.

псков

Горіла-палала Москва

У столиці Московії гарно палала площа трьох вокзалів. А точніше, якийсь склад на цій площі.

 

І Геленджик не відстає

Велика лісова пожежа буяє у Геленджику: площа – 1,5 гектара, до гасіння залучили вертоліт.

Підпалювачі не сплять

Расіянці і самі стараються, щоб у них було багато «красівого». Так, наприклад, невідомий підпалив судову дільницю у Москві. Для цього він серед ночі проніс до одного з кабінетів пляшку з ґнотом.

підпалювач

А біля військкомату в Уфі затримали потенційного палія. На жаль, він не встиг завершити справу. Він прийшов до збірного пункту з п’ятилітровою каністрою бензину та сірниками, але побачив поліцейських і спробував втекти. Невдаху пов’язали.

Помор’є тоне

А от Помор’є знову заливає: через зливи від ‘великої землі’ виявилися відрізані три села. Ще раз – привіт вам від мешканців Херсонської області.

Поліцейський здав сечу замість депутата-убивці

Депутат із «Єдиної Росії» 73-річний Анатолій Шабанов на смерть збив пенсіонерку у Воронезькій області.

photo 2023 08 29 11 21 29 (3)

 

photo 2023 08 29 11 21 29

Щоб уникнути покарання, аналізи за нього здав поліцейський, який оформляв ДТП. Така ось цікава історія. Сама ДТП сталася ще у травні, а про махінації з сечею стало відомо тільки зараз.

Син президента ПАР влаштував дебош у Кисловодську

Тим часом повним ходом розвивається російсько-африканська дружба. І «новиє руськіє» вже поводяться як і старі.  Син президента Центральноафриканської республіки влаштував бешкет у Кисловодську, бо сильно не хотів до Москви.

До Кисловодська син президента ЦАР Фостена-Арканжа Туадери (на фото) Еваріст Туадера приїхав два тижні тому на реабілітацію. Хлопця супроводжувала невелика делегація, а також спеціально найнята психолог та терапевт. Однак Еваріст не хотів «реабілітуватися» і більшу частину часу проводив у розвагах та приємній метушні.

28 серпня Еваріст мав полетіти до Москви, але в останній момент зник: син президента зміг вислизнути від групи супроводжуючих, яка чекала на нього біля готелю «Азімут» і не вчасно відволіклася. Туадера спустився, вийшов у двір із валізою і просто пішов.

Разом із супроводжуючою хлопець поїхав на кисловодський вокзал. Дівчина спробувала його умовити, але син президента виявився не з тих, хто любить слухати повчання, — Туадера розлютився і вдарив дівчину. Вона ж, злякавшись, викликала швидку. Потім приїхала поліція. Втім, писати заяву на африканця королівської крові постраждала не стала. А ось Еваристу все-таки вдалося відправити до Москви, де його передали співробітникам посольства ЦАР.

пар

Хотів політати на «Ниві»

У Північній Осетії каскадер на прізвище Чеботарьов намагався перестрибнути на «Ниві» з одного даху на інший. У результаті він упав з висоти 4 поверхового будинку. Чеботарьов вижив, але отримав травми. Нині він у лікарні.

Ведмідь із бідоном на голові

Від життя поруч із такими сусідами божеволіють вже і тварини. Ведмідь із бідоном на голові викликав переполох у Примор’ї. Він бігає дорогами та околицями села Барабаш. За словами місцевих, клишоногий бродить околицями і вибігає до доріг ще з минулого тижня — ось тільки всі бояться наблизитися до нього, аби допомогти. Ну, звісно – це тільки вбивати беззбройних українців вони сміливі…

Замотали собаку скотчем і моляться

А це історія про руське православіє головного мозку і таку ж руську «любов» до тварин.

У Підмосков’ї дві жінки (якщо їх можна так назвати) скрутили собаку, замотали їй лапи та морду скотчем і почали ходити навколо неї з хрестом. Місцеві жителі вважають, що тварину хочуть вбити. Пес жив на пілорамі в Наро-Фомінську, був добрим і нікого не чіпав. Нещодавно його вирішили викрасти, причому в дуже дивний спосіб — жінка Олена разом із сусідкою пов’язали податливого пса скотчем і почали ходити навколо нього з хрестом. Нібито у тварини вселився демон і собака краде кіз. Хоча за словами очевидців, кіз вона вбила сама (у неї в ставку знайшли два трупи тварин), а ще є відео, де «віруюча» облила кішку окропом і обрила наголо.

Волгоградський герасім

І ще один вихованець вєлікої  руської культури засвітився у Волгограді. Тут московит просто вистрілив у морду собаці з пістолета. Його дії потрапили на відео. На виході з приміщення ця двонога істота покликала до себе двох собак і вистрілила одному псу просто в морду, після чого спокійно пішла. Така вона – загадкова російська душа.

 

Не перемикайтеся – далі буде. Залишайтеся з нами.

Раніше ми писали:

Наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×