Купити квартиру в Дніпрі

275
275

Треш-новини з боліт: невже можна бути такими убогими???

Треш-новини з боліт: невже можна бути такими убогими?

Зустрічайте нашу улюблену рубрику «Треш-новини з боліт». Цього разу ми не змогли пройти повз епічне звернення мешканців однієї з халуп у Ставропольському краї, які вирішили стуканути Путіну на свого губернатора. Кажуть: у нього, мовляв, «холодне серце» і взагалі він – агент українських спецслужб.

Відео, записане цими убогими людьми, неабияк нас розсмішило.

Треш-новини з боліт: «Губернатор з холодним серцем»

Отже, жителі Ставропольського краю записали відеозвернення до диктатора Володимира Путіна, в якому звинуватили свого губернатора Володимира Володимирова у роботі на українські спецслужби. Тому що… Увага!  Він, разом із дітьми виселяє їх із будинку, який визнано аварійним.

«Він працює у змові з внутрішніми ворогами іноагентами щодо вказівки керівництва зарубіжних антиросійських центрів на користь спецслужб України та країн НАТО, які націлені на дискредитацію чинної влади та дестабілізацію суспільно-політичної обстановки в РФ», – заявили мешканці аварійного будинку

Російські ЗМІ пишуть, що їх скарга була сприйнята всерйоз, і за фактом її наявності порушено кримінальну справу за статтею «невиконання або неналежне виконання посадовцем своїх обов’язків унаслідок недобросовісного чи недбалого ставлення до служби».

А ось і саме звернення. Невже можна бути такими убогими???

Читайте також: ТРЕШ на болотах: бурят приїхав з «ес-ве-о», а у нього вкрали унітаз (відео)

Наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×