Купити квартиру в Дніпрі

457
457

“Літакопад” на Брянщині – що відомо про треш 13 травня (відео)

На Брянщині майже одночасно впали вертоліт і літак 13 травня (відео)

13 травня – нещасливий день для російської авіації. Майже одночасно на Брянщині у рф впали військові вертоліт і літак, повідомояє НСН, посилаючись на низку джерел. Численні відео авіатрощ публікують у мережах. Крім того, перевіряється інформація про ще один літак, який нібито також “впав” у Брянській області сьогодні.

У Клинцовському районі Брянської області Росії впав вертоліт Мі-8. Російські ЗМІ спочатку писали, що сталося через загоряння двигуна. Але з’явилося відео, на якому чітко видно, що гвинтокрил збиває ракета. І згодом влада визнала, що «пташку» було збито. Повідомляється, що обидва пілоти загинули.

Летить-летить… І не долетить.

Догоряє ворожа пташка.

Майже одразу після оприлюднення інформації про падіння гвинтокрила з’явилися дані про те, що нібито ще один гвинтокрил впав тут же – у Брянській області. А пізніше з’ясувалося, що це був літак – винищувач Су-34.

Спочатку місцеві мешканці, які стали свідками подій, були впевнені, що на відео – українські повітряні судна. Але червоні зірки на крилах не дадуть збрехати.

“Літакопад” на Брянщині – що каже слідство

Зараз у Брянській області розшукують «диверсантів», які збили вертоліт і літак. За однією з версій слідства, збиття могло здійснюватися з території Росії. Тим часом, російські воєнкори пишуть, що збити вертоліт і літак могла власна ППО.

Російські ЗМІ повідомляють, що спецслужби перевіряють інформацію про ще один літак, який впав у Стародубському районі Брянської області. Йдеться про ще один Су-34.

А український журналіст Андрій Цаплієнко в своєму тг-каналі пише, що станом на 15.40 відомо, що Су-34 та Су-35 повертались з бойового вильоту після атаки на нашу територію. Збиті над Брянською областю. Також там же збито 2 російських Мі-8.

Русня відійшла від шоку і нарешті підрахувала, що в Брянській області знищено два російські гелікоптери Мі-8, а також літаки Су-34 та Су-35. Обидва гелікоптери впали під Клинцями, а літаки розбилися поряд з українським кордоном під Стародубом. За версією російських військових, авіагрупа поверталася з бойового завдання та потрапила під «точковий обстріл», – йдеться у повідомленні

До речі, інформацію про 4 збитих літальних апарати у Брянській області заявляє і кораборант Рогов.

Літакопад

Ще новини України і світу: Легендарний пілот Karaya порівняв російські «сушки» зі своїм МіГ-29

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×