Купити квартиру в Дніпрі

325
325

Вирішили перевірити на собі, але довелося відступити – як бійці ЗСУ спробували сюрстремінг (відео)

Вирішили перевірити на собі, але довелося відступити – як бійці ЗСУ намагалися скуштувати сюрстремінг

Бійці ЗСУ спробували скуштувати сюрстремінг. Наскільки це їм вдалося можна побачити на відео, яким українські військові поділилися в соцмережах.

Шведський національний продукт сюрстремінг – це консервований квашений оселедець. Його особливістю, крім унікальних смакових якостей, є запах, що провокує у непідготовлених гурманів сильні блювотні позиви.

Своєю чергою бійці Сил оборони вирішили перевірити це на собі, спробувавши відкрити консерву зі сюрстреммінгом просто у приміщенні, проте швидко з’ясувалося, що, незважаючи на всю свою мужність і рішучість, до виконання подібних завдань вони абсолютно не готові.

У результаті, так і не скуштувавши шведського делікатесу і навіть не наважившись розкрити до кінця банку з ним, солдати були змушені відступити.

Утім, українські захисники все одно не здалися і, перегрупувавшись, знову пішли у відчайдушну атаку на консервований оселедець, однак і цього разу без протигазів і костюмів хімзахисту їм це не вдалося.

Українські військові і сюрстремінг. Відео

@doctrineofabballa Soldiers opening a surströmming…. I can imagine the smell #ukraine #ukraine?? #memes #memestiktok #surströmming ♬ původní zvuk – DoctrineOfAbballah

Читайте ще: Зливана каша з Дніпропетровщини стала об’єктом нематеріальної культурної спадщини України – як її готують

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×