628
628

Українці можуть отримати продукти і ліки: як подати заявку

Українці можуть отримати продукти і ліки від благодійників. Для цього необхідно подати заявку. Місце проживання заявника не має значення. Але благодійники обирають тих, хто найбільше потребує допомоги, передає НСН.

Якщо ви опинилися у складній життєвій ситуації та потребуєте підтримки, можна подати заявку на гуманітарну допомогу, яку видають благодійні фонди та волонтерські організації.

Залишити заяву на необхідні продукти, засоби гігієни або медичні препарати можна, зокрема, на онлайн-платформі «СпівДія».

Яку допомогу можна отримати на платформі СпівДія?

Платформу «СпівДія» створили волонтери разом із Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань, щоб об’єднати зусилля для надання допомоги тим, хто її потребує найбільше.

На платформі надається допомога населенню, добровольцям, установам, які приймають вимушено переміщених осіб, волонтерам.

«СпівДія» надає гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, ліків, засобів гігієни, одягу, матраців, побутової техніки тощо. Крім того, здійснюється психологічна і юридична підтримка, підтримка дітей та інші види допомоги.

Отримати продукти і ліки: як подати заявку на СпівДія

Необхідно заповнити форму на сайті spivdiia.org.ua.

Після цього отримати підтвердження запиту. І чекати на допомогу.

Перевірити статус заявки можна за посиланням.

Благодійники звертають увагу, що не всі заявники можуть отримати допомогу. Волонтери відбирають тих, хто найбільше її потребує. Але спробувати може кожен.

Друзі, через воєнний стан і гуманітарну кризу запити, що надходять до нас, перевищують наявні ресурси від наших донорів. Тому ми не можемо задовольнити всі заявки, але намагаємось допомогти кожному, – зазначили організатори платформи

Читайте також: Сертифікати на продукти для хворих на туберкульоз: як отримати

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×