Купити квартиру в Дніпрі

576
576

Правила виїзду за кордон на автомобілі з ГБО – що потрібно знати

что нужно знать владельцам машин с ГБО при выезде за границу

Через вторгнення Росії багато українців виїжджають за кордон. Деякі – на автомобілях із ГБО. За кордоном у власників автомобілів із газоболонним обладнанням можуть виникнути певні труднощі. Що потрібно знати водіям. які виїжджають на автомобілі з ГБО під час виїзду з України, щоб уникнути проблем

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Експерти рекомендують придбати спеціальні перехідники для газових пістолетів. Справа в тому, що у деяких країнах Європи не такі стандарти, як в Україні. Тому перехідники для газових пістолетів дуже потрібні.

Правила виїзду за кордон на автомобілі з ГБО - що потрібно знати

Крім того, експерти рекомендують власникам автомобілів із ГБО навчитися користуватися газовим пістолетом. Справа в тому, що в Європі їм доведеться на АЗС заправляти свої машини зрідженим газом. У цьому випадку ні про який сервіс не може бути мови.

Звісно, у заправці автомобіля зрідженим газом немає нічого складного. Але врахуйте, що до газового пістолета потрібно прикладати значні фізичні зусилля. Втім, до цього швидко звикаєш.

Нагадаємо, 1 лютого 2022 року закрилася найбільша в Україні мережа автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій для автомобілів із ГБО. Це сталося через зменшення обсягів реалізації автогазу, зростання вартості природного газу та електроенергії, погану ринкову кон’юнктуру.

Водіям обов’язково потрібно знімати верхній одяг в автомобілі – навіщо це робити

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×